Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Moje ukochane miejsce na ziemi 22:00, 28 kwi 2014

Do góry
Basia_1987 napisał(a)
Cześć Agatko, ale u Ciebie kolorowo.....U mnie nie ma tak nawet przez pół jak jest ślicznie u Ciebie...
Stokrotki piękne,ja mam tylko takie,zwykłe ...mniej urokliwe, ale kwitną co rok

p.s Piszę do Ciebie na pw

Basiu miło mi baaaaaaaardzo
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:59, 28 kwi 2014

Do góry

Nasz przydomowy ogródek 21:57, 28 kwi 2014

Do góry
zbigniew_gazda napisał(a)
[

Wiosny ciąg dalszy. Płatki kwiatów śliwy zaścieliły wszystko co się dało.

Ale i tak jest pięknie nadają uroku...
Cud Miód Malina...
Rozpoznawanie chorób i szkodników 21:56, 28 kwi 2014

Do góry
Potrzebuję szybkiej pomocy w okresleniu, co dolega sadzonce jasminowca złotolistnego aureus, proszę o pomoc, dziękuję

zdjęcia:

Ogród do kwadratu 21:56, 28 kwi 2014

Do góry
Gabisiu - nam też się podoba... czekam na rozwiązania szpalerowe u innych. Chyba nie udźwignę ciężaru doradcy ...

Agata - buki rzeczywiście nie płaczą. Odcięłam tę wielką gałąź, którą mam w słoju w domu i na drzewku ani śladu "łez" . Gną się też całkiem przyjemnie. Agata od oglądania i czytania do działania... u nas też podobnie było ... I odpowiedź na pytanie o linki - częściowo już u ciebie... szczegółowo: wszystkie metalowe elementy przy bukach kupione w sklepie z art. metalowymi. To sklep stacjonarny w Wieliczce. Linki są też tam kupione - producent: DROMET. A linki do powojników to casto lub obi... już nie pamiętam

Sławko - ta martwa natura, o której piszesz żyje sobie w najlepsze ... ma całkiem spore liście

Marzenko - mam też drugą Nigrę, ale ona jeszcze malutka jest i mimo nawożenia, nie zakwitła. Ale czekam cierpliwie

Magda - odpowiedziałam u ciebie

Bogdzia - dzięki wielkie

Rench - komp. wreszcie odpuścił... i foty wchodzą normalnie

Agata - podobne u ciebie wstawiłam . Mój powojnik był młody, nie zsuwał się... zobaczymy co będzie za dwa trzy lata, gdy się rozrośnie.

Agata-Laurowiśnia - mam nadzieję, że będzie

Lawenda... jakaś inna odmiana niż miałam wcześniej, ale duużo lepiej od poprzedniczki wygląda. Śmiem powiedzieć: śliczna

Jeden z czterech już kwitnie - Percy Wiseman
Kubusiowo II 21:54, 28 kwi 2014

Do góry
kaisog1 napisał(a)
To jeszcze jedno miejsce

Przed i Po (teraz są już żurawki, hortensja, miskanty i hakonechloa oraz turzyce ale zdjęcia nie zrobiłam)

Ogołociłaś na maxa i taki puste pokazałaś to nie w Twoim stylu Gośka bo karnego kreta dostaniesz he he he
czekam na pokazanie pełnego zdjęcia XD
pozdrawiam
Starorzecze na górce 21:54, 28 kwi 2014

Do góry
Potrzebuję szybkiej pomocy w okresleniu, co dolega sadzonce jasminowca złotolistnego aureus, proszę o pomoc, zdjęcia

W ogródku Iwony 21:52, 28 kwi 2014

Do góry
Baaardzo dziękuję wszystkim za odwiedziny i miłe wpisy, niezmiernie budujące i mobilizujące do dalszych działań.
Dla Was kaczeniec.
Michael my Garden 21:49, 28 kwi 2014

Do góry
barwy ogrodu

lubue taką soczystą zieleń

aksamitki czekają na swoją kolej

pozdrawiam i dobrej nocki życzę.

Ogródek Hanusi - kolejny sezon 21:49, 28 kwi 2014

Do góry
Słonecznie pozdrawiam
Pszczelarnia 21:42, 28 kwi 2014

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Zapowiedź przyszłych ogrodowych opowieści:
Nr 1

Nr 2

A tymczasem:

Już czekam na te opowieści.
Leśne Wzgórze 21:38, 28 kwi 2014

Do góry
Mathildis napisał(a)
Hakone ma się nieźle

coraz lepiej wygląda zebrinus od Małej Mi, chyba się zaaklimatyzował, specjalnie dla niego glinę sprowadziłam więc mógłby odwdzięczyć się latem ładnym wyglądem

berberysy

mahonia

Igiełek i szyszek to ja też mam sporo,kompostuję teraz w workach ,myślę o następnych rh bo u mnie też coraz więcej cienia.Miejscami tak już się zakwasila gleba że taka trawka to tylko we wspomnieniach pozostała.
Ogród to moje hobby 21:31, 28 kwi 2014

Do góry
Mój ogród wiosną.
Leśne Wzgórze 21:30, 28 kwi 2014

Do góry
Mathildis napisał(a)

No przecież ich nie wyrzucę...chociaż przez chwilę miałam myśli by je wymienić na kwitnące na biało, ale po namyśle stwierdziłam, że chyba dokupię kilka i forsycję gdzieś eksmituje bo mi tam pasuje jak pięść do oka,
zupełnie na lewo rośnie forsycja za RH rosną pęcherznice żółta i czerwona

Na zdjęciu nie widać, że na lewo od forsycji rośnie kiścień, któremu od początku się u mnie nie podoba, więc stwierdziłam, że z kiścieniem się pożegnam forsycję gdzieś eksmituję i będę miała duuuużo miejsca na nowe RH, Co wy na taki pomysł - nie będzie ta rabata monotematyczna? No i jeszcze jedno na rabacie jest Nova zembla kwitnąca na różowo i mniejsze azalie i różaneczniki kwitnące na czerwono, chyba mogę dołączyć RH o białych i biało różowych kwiatach?

Matylda Nowa Zembla raczej kwitnie na czerwono więc białe rh będą pasować ,kiscień jest też fajny ,ale musi sie trochę zadomowić i tez ładnie kwitnie na biało ,może go jeszcze nie wyrzucaj
Moja bajka 21:29, 28 kwi 2014

Do góry

Patent z rondelkiem nie jest mój. Podpatrzyłam w gazecie, tyle że tam zamiast rondelka był duży aluminiowy lejek Ale lejka aktualnie nie posiadam
Leśne Wzgórze 21:27, 28 kwi 2014

Do góry
Mathildis napisał(a)

prawda że zdjęcia lepsze jak słoneczko świeci???

Anu powiedz czy na pierwszym zdjęciu jest laurowiśnia? moja nie kwitnie od paru lat nie wiem dlaczego.
Leśne Wzgórze 21:22, 28 kwi 2014

Do góry
Jag_58 napisał(a)

Matylda ,ale rh tak szybko niestety nie rosną stąd te 5 latek ale.................cierpliwa jesteś prawda???

No przecież ich nie wyrzucę...chociaż przez chwilę miałam myśli by je wymienić na kwitnące na biało, ale po namyśle stwierdziłam, że chyba dokupię kilka i forsycję gdzieś eksmituje bo mi tam pasuje jak pięść do oka,
zupełnie na lewo rośnie forsycja za RH rosną pęcherznice żółta i czerwona

Na zdjęciu nie widać, że na lewo od forsycji rośnie kiścień, któremu od początku się u mnie nie podoba, więc stwierdziłam, że z kiścieniem się pożegnam forsycję gdzieś eksmituję i będę miała duuuużo miejsca na nowe RH, Co wy na taki pomysł - nie będzie ta rabata monotematyczna? No i jeszcze jedno na rabacie jest Nova zembla kwitnąca na różowo i mniejsze azalie i różaneczniki kwitnące na czerwono, chyba mogę dołączyć RH o białych i biało różowych kwiatach?
Ogród to moje hobby 21:18, 28 kwi 2014

Do góry
FrancoPolo napisał(a)
Witaj Aniu. W moim ogrodzie klony mają takie kolory prawie jak na jesień.

Ta fotka jest piękna.
Ranczo Edy 21:17, 28 kwi 2014

Do góry
czosnyk Nectaroscordum

tawułka śliwolistna
Gdzieś na końcu świata... 21:11, 28 kwi 2014

Do góry

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies