Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 00:34, 11 cze 2014

Moje zaległe fotki kwiatków, co poszły jako kwitnące uzypełnienie do doniczek z pelargoniami

A tak podrosły i kwitną moje petunie
07:11, 11 cze 2014
W sprawie śliwy to Danusia powiedziała że to ślimaki jakieś ją obżarły w jeden dzień i poszły sobie. A przycinać nie poleca. Poczytaj sobie wątek o śliwie tam to znajdziesz
kitek81 08:18, 11 cze 2014

Kalamandyna napisał(a)
W sprawie śliwy to Danusia powiedziała że to ślimaki jakieś ją obżarły w jeden dzień i poszły sobie. A przycinać nie poleca. Poczytaj sobie wątek o śliwie tam to znajdziesz

oooo widzisz, muszę znaleźć odpowiedni wątek, bo przecież na O. jest wszystko, trzeba tylko poszukać
dzięki i miłego dnia :*
Mirka 09:50, 11 cze 2014

Kasiu tak zrób zadołuj doniczki a na wiosnę sprawdzisz jak się nie ukorzenią to na kompost .Wiosną zrobisz nowe sadzonki ,wygospodaruj sobie na działce jakiś cienisty zakątek i wsadzisz wprost do gruntu
Ja jestem na działce w weekend to podlewam i na cały tydzień musi im starczyć wody w sobotę porobię fotki nowe to zobaczysz jak wyglądają sadzonkikurde bele jak się rozpisałam upalnie pozdrawiam
dajana 14:49, 11 cze 2014

Kitko nasze obrzeża nie są takie złe .U mnie są do czasu dopóki nie wzmocni się trawa czyli do przyszłego roku. Tak robię z każą rabatą na początku po czym po roku kiedy ziemia się uleży i trawa wzmocni wyjmuje deski i robię kanciki Nie mam i nie planuje żadnych obrzeży w innym wydaniu . Przy tujach i dwóch rabatach już deski wyjęłam, wygląda to bardzo ładnie i taniej Twoje siewki to sukces, pięknie rosną i nawet już kwitną o moich nie wspominam bo nawet śladu nie mam Petunie podarowała mi(jej własny wysiew) Renia czytaj Wrzosik i tez już mam kwiatuszki .Innym to idzie lepiej .Patyczki hortensji można powiedzieć mam udane, częśc się ukorzeniła a część nie . Pozdrawiam cieplutko
kasiek 22:26, 12 cze 2014

Pełen szacun i podziw dla Twojej cierpliwości w hodowli nowych roslinek! A hortki to jestem w szoku, ledwo patyk sie ukorzenił a one juz pąki mają! Ślicznie i coraz bardziej kwietnie!
Marta7 23:27, 12 cze 2014

Kasiu pozdrawiam serdecznie,petunia w kaskadzie coraz piękniejsza!
Luckaa 09:20, 13 cze 2014

Kasia widze dzieje sie u Ciebie, ja też dostałam clematisa i szukam dla niego meijsca.
eda 11:08, 13 cze 2014

piękności doniczkowe chwalę Buziaki zostawiam u mnie pada deszczyk a miałam trochę popodcinać i o
EPODLAS 17:54, 13 cze 2014

Kwiaty w donicach prezentują się pięknie. Coraz ładniej u ciebie. A tak niedawno były takie pustki Pozdrówka.