Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Iwk4 "

Ogród Ani :) 19:25, 07 paź 2016

Do góry
Ja mam 8,5 ara całości z domem i całym dobytkiem. To rozumiesz moje przerażenie
Mój Eden 19:23, 07 paź 2016

Do góry
Justynko, toć to zimnica straszna.
Ogród pod lasem 19:20, 07 paź 2016

Do góry
UrsaMaior napisał(a)
Wiesz co, zauważyłam na pustej działce niedaleko mnie, że bluszcz rozrasta się jak burza na kupie zielonych śmieci, którą kiedyś ktoś tam wywalił. Może on lubi bardzo luźne podłoże?

Iza, piszesz o bluszczu, tym zimozielonym, czy winobluszczu?
Ogród Ani :) 19:15, 07 paź 2016

Do góry
Aniu, tego widoku z dalsza ci nie zazdroszczę. Zaraz to na kasę przeliczyłam i drugiego dna finansowego sięgnęłam. Ty już zimą rób plany nasadzeń i pytaj się, czego kto ma w nadmiarze. Gdyby nie pomoc dziewczyn z O, w życiu bym jeszcze nasadzeń nie miała zrobionych, a u mnie wszystko przecież mini
Ogródek Iwony II 19:14, 07 paź 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Tak Moniko. PIonowe słupki przytwierdzone do płotu sasiada, a poziome przykręcone
Sąsiad nie miał nic przeciwko, tylko na kawałku z tyłu musieliśmy zostawić bez, bo dwaj panowie lubią wisieć na pogaduchach przy piwku na płocie

Ha, ha dobre, nie ma jak zażyłość sąsiedzka
Beskidzkie marzenie 19:11, 07 paź 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Moniko, jeszcze woda stoi?
Pokazałam Zbyszkowi i powiedział, ze cieszy się, że u nas są piaski. Inaczej mówi, jak są upały i sucho

Na szczęście Iwonko już sie nieco osuszyło, ale u mnie problem niestety z przepuszczalnoscia gleby chyba
Muszę coś z tym zrbic. W zeszłym roku wygnily mi cebulki irysów.
Po fakcie doczytałam, ze nie lubią wilgoci.

Plotek rewelacyjny, bardzo mi sie podoba
Ogródek Iwony II 18:55, 07 paź 2016

Do góry
Ewcia, ja od lekarzy trzymam się z daleka. E-Ma wysłałam, to przy okazji poszłam i oboje na mnie nakrzyczeli, że jak leki trzeba , to nie mam marudzić, hi, hi
W życiu bym nie wpadła, że moje objawy są początkiem problemów z rwą kulszową. To teraz sie słucham
Ogród Ani :) 18:50, 07 paź 2016

Do góry
anbu napisał(a)
Kto chce pigułkę daje maila na pw

Dziękuję :-*

To jednak masz? Już ci wysyłąm.

O matko, dwa dni mnie nie było, tzn. od str. 01 i znów muszę nadrabiać o jakiś workach i zastrzeleniu z krzesła i mikoryzie
Idę odrabiać pańszczyznę
Beskidzkie marzenie 18:39, 07 paź 2016

Do góry
Moniko, jeszcze woda stoi?
Pokazałam Zbyszkowi i powiedział, ze cieszy się, że u nas są piaski. Inaczej mówi, jak są upały i sucho
Działeczka Asi :) 18:25, 07 paź 2016

Do góry
asiak napisał(a)

Tak właśnie chcemy ułożyć, na sucho w ziemi... zawsze można przesunąć

Ja obrzeża też mam na sucho położone. To dobry pomysł. A z tej granitowej może gdzieś coś wymurujesz, na wzór donicy, albo postumentu na jakieś cudo
https://pl.pinterest.com/pin/529876712391618870/
https://pl.pinterest.com/pin/529876712391867110/
Ogródek Iwony II 18:15, 07 paź 2016

Do góry
Basilikum napisał(a)
oj to macie jazde z tym radiem

biegac nauczyc jest latwo, tylko trzeba zaczynac od malych dystansow i przechodzic w chod jak sie zmeczymy. Wiele osob zaczyna od za dlugich dystansow i za szybkiego tempa i szybko sie zniechecaja. Ja zaczelam biegac w wieku 36 lat

Iza, chyba biegasz wyczynowo też? Widziałam takie fotki na forum
Fajnie mieć pasje. Moją były zupełnie inne zajęcia: Haftowanie, robienie na drutach, szydełku, a teraz ogród
Ogródek Iwony II 18:12, 07 paź 2016

Do góry
abiko napisał(a)
Iwona całkiem sporo osób cię podgląda ja monolog dopiero prowadzę
nie lubisz jesienie? jest piękna u Ciebie

Agnieszko, chyba pierwszy raz widzę twój wpis. Fajnie, że się wpisałaś u mnie. Byłam cię odwiedzić, ślad zostawiłam i muszę wrócić do ciebie, bo masz kolorowo, kwieciście, lubię tak
Ogródek Iwony II 18:10, 07 paź 2016

Do góry
gobasia napisał(a)
chociaż nie piszę ...też śledzę Twój wątek ...

Gobasiu, czasami zostawiasz ślad. Dziękuję ci za to, ze zaglądasz
Musze po przepis na ciasto do ciebie się udać, uwielbiam ciasta z orzechami
Gożdzikowa - wiejski ogród 18:09, 07 paź 2016

Do góry
Basilikum napisał(a)
zacierek na mleku z ziemniakami chyba nigdy nie jadlam, samych tez chyva nie hmm a moze to sie u nas inaczej nazywa. Moze lane kluski hmmm

Moja mama coś takiego gotowała, dodawała koperku i trochę masła, by kółka pływały. Często w piątek i nazywała: wymyślona zupa
W domu nigdy nie robiłam ...
Gobasiu, wczoraj widziałam cudne ciasto. Mogę o przepis prosić ?
Ogród z uśmiechem 18:04, 07 paź 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Jolu, zobacz teraz:
https://pl.pinterest.com/pin/529876712391961052/

Tamten link był chyba do folderu ukrytego, dlatego nie mogłaś otworzyć.
To jest z tej strony - 7 zdjęcie :
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2252-zimozielony-ogrod-przy-bialym-domu?page=221

dzieki, juz sie otwiera Muszę chyba posiedzieć i pooglądać trochę tych inspiracji Na razie to tylko sadzę ale tu trzeba poplanować troche
Ogródek Iwony II 18:03, 07 paź 2016

Do góry
anbu napisał(a)
Niezmiennie zachwycam się jesiennymi fotkami z Twojego ogrodu Iwonko

Aniu, dziękuję.
Słoneczka tylko nie ma
Tutaj jeszcze było:

Ogródek Iwony II 18:00, 07 paź 2016

Do góry
Moniq napisał(a)
Iwonko piekny ogrod, a ogrodzenie super. Czy ja dobrze widze maszte listewki polozone na betonowym plocie?
Super pomysl

Tak Moniko. PIonowe słupki przytwierdzone do płotu sasiada, a poziome przykręcone
Sąsiad nie miał nic przeciwko, tylko na kawałku z tyłu musieliśmy zostawić bez, bo dwaj panowie lubią wisieć na pogaduchach przy piwku na płocie
Ogródek Iwony II 17:58, 07 paź 2016

Do góry
Basilikum napisał(a)

ha ha mezu racje ma
ja nie lubie jak musze isc pierwsza spac, bo i tak nie usne dopoki M do lozka dotrze a jak juz zasne to zawsze mnie obudzi

ja tez bylam u doka z nogami, biore leki i juz ciekawa jestm czy moge znow bez bolu biegac. Niech sie tylko przeziebienie i zatoki oe mnie odzepia. Moze w niedziele choc troche pobiegam

Iza, zawsze podziwiałam biegających. Ja nawet na 60 metrów nie umiem biegać
Teraz już nawet nie mogę z innych powodów, ale tym się nie smucę. Pytałam się moich uczennic, co biegają wyczynowo, jak to jest nauczyć się biegać, jakie były początki? No niby można sie nauczyć. Dla mnie to nie było nic przyjemnego. A teraz wszystkim szczuplutkim zazdroszczę

Z ty budzeniem to mam inny problem: M zasypia przy włączonym radiu, ja dopiero, jak radio się wyłączy. Jak zapomni ustawić wyłącznik czasowy i chcę radio wyłączyć, on się budzi i cała jazda zaczyna się od nowa
Ogródek Iwony II 17:54, 07 paź 2016

Do góry
asiak napisał(a)
Iwonko, zawsze do Ciebie zaglądam i podziwiam
Bardzo mi się podoba... rzadko piszę, bo niewiele mam do powiedzenia poza tym, że jest pięknie

Asiu, wiem, ze zagladasz i jest mi bardzo, bardzo miło. Ja też u Ciebie staram sie być na bieżąco. Albo chociaż nadrabiam
Jak będziesz potrzebować pomocy, wołaj
Wiem, ze Toszka u Ciebie pomaga, raźniej jest
Ogródek Iwony II 17:54, 07 paź 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Iza, nie pomyślałąm, że większość śpi
Masz rację, nocny Marek ze mnie. Jak Zbyszek jest w domu, on szybko chodzi spać i nie lubi, jak ja długo siedzę. A ja grzecznie idę do łożka wcześniej, potem o północy się budzę i świecę pod kołdrą telefonem, bo spać nie mogę

Wtedy on mówi, że dzieci z tymi telefonami tak po mnie mają

Dobrze, że o zdrówko dbasz.
Ja byłam u lekarza kilka dni temu, bo miałam problem z nogami, lekarz chyba postawił dobrą diagnozę, dostałam leki, śmiał się, jak się pytałam, czy muszę wszystko wziąć. No, ale po dwóch dawkach widzę poprawę.

ha ha mezu racje ma
ja nie lubie jak musze isc pierwsza spac, bo i tak nie usne dopoki M do lozka dotrze a jak juz zasne to zawsze mnie obudzi

ja tez bylam u doka z nogami, biore leki i juz ciekawa jestm czy moge znow bez bolu biegac. Niech sie tylko przeziebienie i zatoki oe mnie odzepia. Moze w niedziele choc troche pobiegam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies