Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

Moniq 19:14, 07 paź 2016

Iwk4 napisał(a)

Tak Moniko. PIonowe słupki przytwierdzone do płotu sasiada, a poziome przykręcone
Sąsiad nie miał nic przeciwko, tylko na kawałku z tyłu musieliśmy zostawić bez, bo dwaj panowie lubią wisieć na pogaduchach przy piwku na płocie

Ha, ha dobre, nie ma jak zażyłość sąsiedzka
Iwk4 19:41, 07 paź 2016

tulucy napisał(a)
Ja zaglądam i czytam głównie kole północy, więc nic nie piszę, żeby choć poczytać więcej

Rozumiem.
Jak z telefonu podglądam i też wolę nie pisać, bo straszne rzeczy telefon wypisuje
Iwk4 19:42, 07 paź 2016

Moniq napisał(a)

Ha, ha dobre, nie ma jak zażyłość sąsiedzka

Jak dobrze mieć sąsiada
Zana 08:02, 08 paź 2016

Iwonka, a ja też u Ciebie zawsze jestem. Nie zawsze coś napiszę, ale jestem. Zresztą Twoją przygodę z ogrodem znam prawie od początku, bo nawet kiedy nie byłam jeszcze czynnym członkiem forum, to Twój wątek śledzłiam na bieżąco. Widzę, że Twoja Melica całkiem ładnie stoi w przeciwieństwie do mojej. Ciekawa jej jestem u Ciebie w przyszłym roku, mam nadzieję, że będę mogła zmienić o niej zdanie. Może u mnie ma za mokro? Chociaż tam gdzie siedzi nie jest jakoś szczególnie mokro. Nie wiem, ale trochę mam wyrzuty, że ją tak mocno Edytce/Lindsay odradziłam, no ale prawdę o swojej napisałam.
Madzenka 08:51, 08 paź 2016

Mądrość zyciowa bije z Twoich slow, lubie czytać takie spokojne wyważone wypowiedzi, nie wymądrzanie tylko własne przemyślenia oparte na własnych doświadczeniach.
Ogród pięknieje z dnia na dzien, podziwiam ze tak kąsekwentnie rabatę po rabacie zmieniasz

Licze na układ z niebiosach coby za tydzien była aura sorzyjająca sadzeniu cebulowych
gobasia 17:39, 08 paź 2016

Iwk4 napisał(a)

Gobasiu, czasami zostawiasz ślad. Dziękuję ci za to, ze zaglądasz
Musze po przepis na ciasto do ciebie się udać, uwielbiam ciasta z orzechami

przepis jest już u mnie

lindsay80 19:45, 08 paź 2016

Iwonka, pięknie z tym płotkiem teraz jest, fajnie, że po dwóch przęsłach udało się kolejne zrobić.
Dziękuję za info i zdjęcie melicy.
olga80 21:14, 08 paź 2016

Iwonko nadrobiłam zaległości Ogród w październiku równie zachwycający, nie masz powodów do narzekań
Dbaj o swoje zdrowie ono jest najważniejsze !!
Jeśli nie bieganie to może spróbujesz nordic walkingu szczerze mogę polecić spacer z kijami.
Pozdrawiam
beata_m 09:23, 09 paź 2016

zakochałam się Iwonko w Twojej jesieni zawsze marzyłam o rubrumach niesamowicie wygląda ta rabatka w słońcu! Bardzo dojrzały ogród takie ciepło bije ze zdjęć
Malgosik 21:36, 09 paź 2016

Madzenka napisał(a)
Mądrość zyciowa bije z Twoich slow, lubie czytać takie spokojne wyważone wypowiedzi, nie wymądrzanie tylko własne przemyślenia oparte na własnych doświadczeniach.
Ogród pięknieje z dnia na dzien, podziwiam ze tak kąsekwentnie rabatę po rabacie zmieniasz

Licze na układ z niebiosach coby za tydzien była aura sorzyjająca sadzeniu cebulowych

Marzena ja na sobotę miałam prace zaplanowane.
Prosiłam dzieci by się poszły pomodlić by już w południe się wypogodziło.
Pomocnik miał przyjść i przerzucić 1,5 tony ziemi, które wychodziła na drogę.
No i tak się właśnie stało
Od południa nie padało i było ładnie.
Tak że można te niebiosa uprosić.