Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

Iwk4 17:58, 07 paź 2016

Basilikum napisał(a)

ha ha mezu racje ma
ja nie lubie jak musze isc pierwsza spac, bo i tak nie usne dopoki M do lozka dotrze a jak juz zasne to zawsze mnie obudzi

ja tez bylam u doka z nogami, biore leki i juz ciekawa jestm czy moge znow bez bolu biegac. Niech sie tylko przeziebienie i zatoki oe mnie odzepia. Moze w niedziele choc troche pobiegam

Iza, zawsze podziwiałam biegających. Ja nawet na 60 metrów nie umiem biegać
Teraz już nawet nie mogę z innych powodów, ale tym się nie smucę. Pytałam się moich uczennic, co biegają wyczynowo, jak to jest nauczyć się biegać, jakie były początki? No niby można sie nauczyć. Dla mnie to nie było nic przyjemnego. A teraz wszystkim szczuplutkim zazdroszczę

Z ty budzeniem to mam inny problem: M zasypia przy włączonym radiu, ja dopiero, jak radio się wyłączy. Jak zapomni ustawić wyłącznik czasowy i chcę radio wyłączyć, on się budzi i cała jazda zaczyna się od nowa
Iwk4 18:00, 07 paź 2016

Moniq napisał(a)
Iwonko piekny ogrod, a ogrodzenie super. Czy ja dobrze widze maszte listewki polozone na betonowym plocie?
Super pomysl

Tak Moniko. PIonowe słupki przytwierdzone do płotu sasiada, a poziome przykręcone
Sąsiad nie miał nic przeciwko, tylko na kawałku z tyłu musieliśmy zostawić bez, bo dwaj panowie lubią wisieć na pogaduchach przy piwku na płocie
Iwk4 18:03, 07 paź 2016

anbu napisał(a)
Niezmiennie zachwycam się jesiennymi fotkami z Twojego ogrodu Iwonko

Aniu, dziękuję.
Słoneczka tylko nie ma
Tutaj jeszcze było:

Basilikum 18:09, 07 paź 2016

oj to macie jazde z tym radiem

biegac nauczyc jest latwo, tylko trzeba zaczynac od malych dystansow i przechodzic w chod jak sie zmeczymy. Wiele osob zaczyna od za dlugich dystansow i za szybkiego tempa i szybko sie zniechecaja. Ja zaczelam biegac w wieku 36 lat
Iwk4 18:10, 07 paź 2016

gobasia napisał(a)
chociaż nie piszę ...też śledzę Twój wątek ...

Gobasiu, czasami zostawiasz ślad. Dziękuję ci za to, ze zaglądasz
Musze po przepis na ciasto do ciebie się udać, uwielbiam ciasta z orzechami
Iwk4 18:12, 07 paź 2016

abiko napisał(a)
Iwona całkiem sporo osób cię podgląda ja monolog dopiero prowadzę
nie lubisz jesienie? jest piękna u Ciebie

Agnieszko, chyba pierwszy raz widzę twój wpis. Fajnie, że się wpisałaś u mnie. Byłam cię odwiedzić, ślad zostawiłam i muszę wrócić do ciebie, bo masz kolorowo, kwieciście, lubię tak
Iwk4 18:15, 07 paź 2016

Basilikum napisał(a)
oj to macie jazde z tym radiem

biegac nauczyc jest latwo, tylko trzeba zaczynac od malych dystansow i przechodzic w chod jak sie zmeczymy. Wiele osob zaczyna od za dlugich dystansow i za szybkiego tempa i szybko sie zniechecaja. Ja zaczelam biegac w wieku 36 lat

Iza, chyba biegasz wyczynowo też? Widziałam takie fotki na forum
Fajnie mieć pasje. Moją były zupełnie inne zajęcia: Haftowanie, robienie na drutach, szydełku, a teraz ogród
Anda 18:42, 07 paź 2016

Ja też zaglądam Płot i widoki podziwiam a wizyt u lekarza nie zazdroszczę. Dobrze, że leki pomagają
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Iwk4 18:55, 07 paź 2016

Ewcia, ja od lekarzy trzymam się z daleka. E-Ma wysłałam, to przy okazji poszłam i oboje na mnie nakrzyczeli, że jak leki trzeba , to nie mam marudzić, hi, hi
W życiu bym nie wpadła, że moje objawy są początkiem problemów z rwą kulszową. To teraz sie słucham
tulucy 19:13, 07 paź 2016

Ja zaglądam i czytam głównie kole północy, więc nic nie piszę, żeby choć poczytać więcej