E tam - jak dostaniesz kręciołka to zemdlejesz. jak zemdlejesz to zaśniesz. A jak zaśniesz to może wizja skarpy Ci się przyśni
Trzmielina by była fajna - płożące i może jakieś formy pienne. Daj tą - sąsiada posłuchaj
Właśnie nie wiem czy to brać na serio czy nie
Najwyżej zaczerpnę ostatniej przyjemności na tym łez padole .....
Ale jak kiedyś czytałem według Biblii to przygotować nas mieli a nie takie coś
Wiem, wiem, ale jak żeśmy sami ograbili nieźle targi co to dopiero będzie jak z Danusią się dorwiemy do roślin
Choć już mam to co potrzebowałem, więc kupować aż tak nie będę. A mogę sobie zarezerwować miejsce w bagażniku na jakieś siateczki?
Sebku .muszę rozciągnąć rusztowanie druciane w szklarni.Miałam to zrobić jesienią po zakończeniu sezonu,ale nie dałam rady,a teraz już mus ,pomidory wsadzone i trzeba podwiązywać,a na górze nie mam do czego.Druty już mam,po mału to zrobię,zapowiadają na jutro niezbyt ciepło i pochmurno,Nie zgrzeję się przy pracy.No i nie mogę kląć jak mi coś nie wyjdzie,bo kosięta słuchają......
Och było już blisko znalazłem Tytoń ozdobny ale nie kwitnący i babka mówiła, że ma mix kolorów to nie umiała określić jaki jest jaki ... więc niestety nic nie wziąłem ...
No może nic ale
pelargonie białe 4szt.
petunie 3szt.
Na razie ostrożnie gdyż zapowiadają koniec świata... na 21.05.2011 na godz. 18.00
A co wy o tym myślicie ??
Rzeczywiście - wtedy nam zamkną ogród w Goczałkowicach!!!!
Wiesz co - fajnym połączeniem będą różne kolory. U mnie najobficiej i najbardziej rozwinęły się różowe. Może właśnie te z białymi. Podejrzysz na klombach jakie będziesz chciała zestawienie
Myślę, że begonie są o niebo lepsze, bo tańsze, nie trzeba ich obierać, nie trzeba zbytnio nawozić i deszcz nie szkodzi kwiatom.
Pierwszą moją myślą były begonie, ale kupiłam kilka petunii i zawahałam się...
Zostanę przy begoniach miałam w zeszłym roku czerwone i różowe, może w tym roku białe? mają takie jasnożółte listki to rozjaśnią rabatę