Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

zbigniew_gazda 06:59, 13 maj 2011

Gosia piękne zakupy. Wczoraj zamówiłem 3 szt tej hortensji ( po 24 .00 ) a zurawkę capnęłaś taniutko.
kaisog1 19:03, 14 maj 2011

Joanka napisał(a)
Małgosiu, też oglądałam te bukszpany na allegro. Oferta interesująca
Jak otrzymasz daj znać w jakim stanie przyjdą, może też od nich wezmę?

Witam
Tu Paweł mąż Goski dzwoniła do mnie wczoraj i mówiła ze sadzonki są ok, na 100 2 sa słabe reszta bardzo dobra wiec kupować można.
Gardenarium 20:16, 14 maj 2011

Cześć Pawełku, witamy

Instagram Ogrodowiska
kaisog1 19:56, 15 maj 2011

Wróciłam.... Słuchajcie mnie jakiś pech prześladuje.... W czwartek dotarliśmy, pogoda piękna wszystko ok. W piątek lało, koło 14 dostałam takiego kołatania serca, że widać było jak bluzka podskakuje. Później, gdy kołatanie ustało zaczęłam cała dygotać... O 15 wsiadłam w samochód (!) i pojechałam do szpitala. Zrobili mi ekg - wyszło ok.Pobrali krew, wyszedł jedynie obniżony magnez. Lekarz stwierdził, że to się zdarza i zalecił po powrocie do domu kontrolną diagnostykę. Uspokoiłam się... W sobotę, po niezłym przekopywaniu ugoru, koło 20 znowu serce mi zwariowało. Tym Razem wezwałam karetkę. Przyjechali, przebadali, podali kroplówkę i relanium.... Chciałam już jak najszybciej znaleźć się w domu... W poniedziałek zapisuję się do lekarza na badania.... Mam tego pecha nie? Aaaaa jeszcze zobaczcie jak wygląda moja ręka po pobraniu krwi w szpitalu w Morągu....
Sebek 19:59, 15 maj 2011

Gosiu - nie przemęczaj się aż tak. Jak zdrowie nie pozwala to trudno - trzeba przystopować

Trzymaj się i mocno ściskam!!!!
Syla 20:06, 15 maj 2011

O rany to nieźle , podobnie miałam z tym kołataniem ostatnio, dzisiaj również ,ale ja mam b. silną anemię powinnam leżeć i poddać się transfuzji krwi. Tyle , że u mnie są problemy immunologiczne - stwierdzone na podstawie badań. Takie wylewy podskórne również miewam !!!
Współczuję i trzymam kciuki aby było dobrze a będzie , napewno !!! Nie daj się !!!
an_tre 20:17, 15 maj 2011

kaisog1 napisał(a)
Wróciłam.... Słuchajcie mnie jakiś pech prześladuje.... W czwartek dotarliśmy, pogoda piękna wszystko ok. W piątek lało, koło 14 dostałam takiego kołatania serca, że widać było jak bluzka podskakuje. Później, gdy kołatanie ustało zaczęłam cała dygotać... O 15 wsiadłam w samochód (!) i pojechałam do szpitala. Zrobili mi ekg - wyszło ok.Pobrali krew, wyszedł jedynie obniżony magnez. Lekarz stwierdził, że to się zdarza i zalecił po powrocie do domu kontrolną diagnostykę. Uspokoiłam się... W sobotę, po niezłym przekopywaniu ugoru, koło 20 znowu serce mi zwariowało. Tym Razem wezwałam karetkę. Przyjechali, przebadali, podali kroplówkę i relanium.... Chciałam już jak najszybciej znaleźć się w domu... W poniedziałek zapisuję się do lekarza na badania.... Mam tego pecha nie? Aaaaa jeszcze zobaczcie jak wygląda moja ręka po pobraniu krwi w szpitalu w Morągu....

współczuję Ci kochanie żeby było bliżej sama bym Ci pobrała bez wylewów
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Matka 23:13, 15 maj 2011

Gosiak, Sylwia-dziewuchy, co Wy z tym kołataniem???za młode jesteście!!!uważajcie na siebie!!zdrowie jest najważniejsze!!!!

calusek na polepszenie samopoczucia
Neska 00:09, 16 maj 2011

Gosia, Sylwia życzę zdrówka! Dbajcie o siebie Bogda ma rację zdrowie najważniejsze. No cóż Gosiu przebadać się trzeba. Pozdrowionka

A Gosia pytałam u siebie o tego Derenia ale nie mają.
jotka 08:24, 16 maj 2011

Gosiu, Sylwio - myślę o Was ciepło Zdrówko najważniejsze, więc badajcie się , dbajcie o siebie, ...
Będzie dobrze