Kasiu, niestety potrzebnan cierpliwość, moja rok temu podobnie miała, albo i gorzej, co umarzło na total, wycięłam, w tym roku ma nowe gałązki i super kwitła
dzięki za zyczenia i kwiatuchy, serdecznie pozdrawiam
Anitko, no to już nas dwie a jak swój prowadzisz? ja w formie drzew, co roku rosną nowe wyrostki i mam mnóstwo skubania, ale jak odkryty pień, wtedy i efekt fajny, gdyby był soliterem, pozwoliłabym mu na zupełny luz
moje są od 1998 roku
Zachwycam się skrzyniami porządeczkiem na działce, ślicznie jest i dzięki za wyjątkowe tulipany, oj cudne i przykra sprawa z roślinami, ja juz nawet nie liczę swoich wtop, pozdrawiam
ależ to fajowo wygląda podobają mi się cegły w ogrodzie ale ja nie mam na razie dostępu do takich rozbiórkowych czytam u Gosi że synek chory...zdrówka dla niego przesyłam
hektary jarzynekno i nawet równe po imprezie ich nie robiłaś trawę między malinami też miałam pryskać ale się bałam że je oprysk złapie i mam całe zarośnięteale doczytałam , że to nie wina oprysku u ciebie
Iwonko, Zbysiu i na dodatek wierszyk, Bogusiu, Agatko, Ewo, Jula, Eve, Malkul, agatko19762, Kasik, Robert, Gosiu, Reniu, Ewa004, Krysiu i Marzenko
bardzo serdecznie dziękuję za życzenia i cudne kwiatki, niech się spełnią
odwzajemniam kwiatowymi widokami z ogrodu
będę monotematyczna, najwięcej fot wisterii, jest taka po raz pierwszy od posadzenia i kaliną z tamaryszkiem, ten duet ma wciąż nowe oblicza kalina już na wysokości 5 metrów, robi wrażenie i te jej kulki, normalnie ciągle je dotykam
wiem, to nie są rośliny ogrodowiskowe, nie są zbyt popularne, ale ja co rok czekam właśnie na ten pokaz
Marzenko wielkie dzięki kiedy u mnie zakwitnie, jest boska!
wisterię też widziałam, ale i u mnie w tym roku robi szoł
pozdrawiam serdecznie dzięki za życzenia