Ogrodnik Mimo Woli cd
10:03, 12 kwi 2014
Na Krakowskiej, jadąc w stronę Krakowa po lewej stronie.Widać z drogi. Duży wybór i z dostawą.
Braku ogrzewania nie zazdroszczę, by jedna zimę przesiedzieliśmy na budowie ... bez ogrzewania i z dziura w dachu... jeden mały olejak.... oj było zimno

Admete - miło mi że zajrzałaś, bo wiem jak trudno wygospodarować czas na latanie po wątkach.. ja Cię zaniedbuję... i mam wyrzuty sumienia, bo tworzysz ogród który będzie na pewno należał do moich ulubionych

Zetka - wooow.. ale super, że jednak o nas nie zapomniałaś do końca..... chociaż rozumiem że Maks jest teraz najważniejszy

Magda K8 - piękne sadzonki floksików dostałam

No to Huston mamy problem.... będziesz ciąć i już.....
Widok z okna... zaleta zimnicy to to, że cebulowe i wiśnia dłuzej kwitnie...
A to z tarasu.. i przy okazji wdać co robi mój pies..
Bo bukszpany to najlepsze miejsce do sikania.. wszytkie bukszpany.. ich zapach chyba jest atrakcyjny na pisuar... łamie mi je niemiłosiernie i żółkną...
Obsikał jedna kulkę, przysiadł dupą na drugiej, zaplątał sie.. i poszedł dalej..
I do domku można wrócić, krok chwiejny, ale idzie.. .. narzekasz na Tytusa.. twój to chociaż mały... i mego już nie wyprowadzi się na spacer, bo nie ma siły chodzić.. i te 45 kg wagi swoje tratuje