Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

Rench 22:35, 28 maj 2014

Mogę se postac i pogapić chwilkę....?
Rench 22:35, 28 maj 2014

Dubel,gapie się D
gusiarz 05:47, 29 maj 2014

Bartek - rozgość się, pozwiedzaj... zapraszam

Marzenko - o kokoszeniu w twoim przypadku mowy nie ma.... u mnie raczej jak u kokoszki - i to w romantycznej wersji... wciąż mi mało traw... a bylin mam baaardzo dużo... zimą pustki na rabatach

Tesia- jak cię proszę.... biały ogród ma Evichonek... jakże tak... ty też kcesz?? U mnie ogród nie jest ani trochę biały... jest obecnie zielono-żółty... ale ta żółćtrochę w zieleń wpada

Beatko Roześmiana - napisałam ci privka

Justyś, Ewa... proszę ostrożnie łykać ślinkę..

Olu - też mi sie ten widok wiosenny podoba

Dominika - niedawno o tobie myślałam... muszę wpaść do ciebie w gości ... róże zaczynają szaleć

Tak Justynko - to przywrotnik... w tym roku potwornie się rozrósł... rośnie też w dalszej rabacie - pod klonem... ale już niedługo - po kwitnieniu ścinam.

Renia... buziam
AgnieszkaW 06:16, 29 maj 2014

Ach i och - cudownie
beta 08:45, 29 maj 2014

Rench napisał(a)
Dubel,gapie się D

Magda70 08:57, 29 maj 2014

gusiarz napisał(a)
Irenko- ja sie dostosowałam do twoich rad dotyczących zarządzania czasem... rady z ub. roku . Wstaję wcześnie rano - ok 5-tej i... lecę do ogrodu. Mam czas do 7-ej rano - bo wtedy dzieciaki trzeba budzić. Wieczorem ciężko z czasem bo zajęcia dodatkowe pociech wymagają zaangażowania w dowożeniu

O rany...5 rano? W zyciu bym nie wstała...jakie szczęście, że moje dzieciaki już same ogarniaja zajęcia popołudniowe...ja tylko młodą muszę odebrać już.
Ja o 7 mam problem aby wstać.
Magda70 09:00, 29 maj 2014

Rench napisał(a)
Mogę se postac i pogapić chwilkę....?

Reniu, może sobie usiądziemy?? Nogi nas rozbolą od tego długiego stania...
nieszka 09:26, 29 maj 2014

gusiarz napisał(a)

Po deszczu...

Tym razem to już przesadziłaś...
Idę zaorać swój ogródek
ana_art 09:30, 29 maj 2014

gusiarz napisał(a)

Eglantyna Rose

Louise Odier

Stipy pięknie kwitną... teraz czekam tylko na czosnki główkowate...

wiem że zazdrość to brzydkie uczucie, ale nic nie poradzę.... jest pięknie, bardzo pięknie... z moich doświadczeń wynika że najdłużej kwitną gigantusy.
Wiem że pisałaś o tych czarnych metalowych liściach ale nie pamiętam (soory) co to i skąd.
Róże zjawiskowe, ach...

edit. doczytałam w kolejnych postach o liściach, piękne są ile za nie płaciłaś?
nicol21 17:53, 29 maj 2014

gusiarz napisał(a)
Ewelina - majowa zieleń jest chyba najpiękniejsza

Justynko - ty eMa na takie emocje nie narażaj... bo męska pomoc w ogrodzie jest na wagę złota

Agatko macham .... stipy ubiegłoroczne i dlatego dorodne... ciekawe jak będą wyglądać w kolejnym roku... jeśli przezimują

Magdziu... ze mnie marny fachowiec, bo ja nie jestem projektantem... ale wpadnę z miłą chęcią

Aguś...

Po deszczu...

I znów cudnie jest! Jak nie w deszcz to i po deszczu.
A na tym zdjęciu to piękna szałwia jest? Ona się rozrasta/rozsiewa czy tyle co roku jej kupujesz? Piknie, no piknie jest!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies