Moje zdjęcia z tamtego serwisu też krążą, bo nie było znaków wodnych tam. Jak ktoś chce ściągnąć to nie bawi się w wywabianie znaków, chyba że zdjęcie rewelka i bardzo chce je użyć. Możesz zablokować aukcję zgłaszając nadużycie u administratora Allegro jest takie kliknięcie, podając link że to Twoje zdjęcie.
Sebek widziałam Twoje zdjęcia na allegro
Według mnie sprawa wygląda nastepująco. Z ich strony zrobili straszną głupotę, a za głupotę trzeba płacić. Naruszyli ustawę o prawie autorskim i prawach pokrewnych, a to niestety kosztuje Prowadzę agencję fotograficzną i wiem, że to nie przelewki. Zrób printscreena, żebys miał dowód i dochodź swoich praw. Zażądaj zadośćuczynienia za bezprawne wykorzystanie twojego zdjęcia bez wiedzy i zgody autora Ależ bym chciała żeby mi się to przytrafiło
Zobaczę co mi odpiszą...Na pewno po sądach ciągać ich nie będę
Zrób zrzut ekranu z datą i wyślij im na maila,, Mariusz za jedno zdjęcie dostał 1.500.
Witaj Ociu, masz bardzo fajnie wyprowadzone linie i lubię taki sposób układania kostki prostymi liniami.
Teraz nasadzenia, ale sumaka nie sadź, bo będziesz z nim walczyć.
Odsyłam Cię do moich realizacji poprowadzonych prostymi liniami.
Witaj Ociu, masz bardzo fajnie wyprowadzone linie i lubię taki sposób układania kostki prostymi liniami.
Teraz nasadzenia, ale sumaka nie sadź, bo będziesz z nim walczyć.
Odsyłam Cię do moich realizacji poprowadzonych prostymi liniami.