Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

kwiatholandii 15:02, 15 kwi 2012

Ale dużo się dzieje u Ciebie Danusiu na wiosnę. Zakupy świetne.
Kaisia 15:18, 15 kwi 2012

Tutaj jak zwykle pieknie.
Kurs musiał być bardzo ciekawy, widać po minach duże zainteresowanie, zresztą nic dziwnego....
Pozdrawiam.
Zeta 20:59, 15 kwi 2012

Witam przeglądam ogrodowisko już kilka miesięcy, mój mąż uznał mnie za uzależnioną a ja nie mogę się oprzeć żeby nie podpatrzeć Pani ogrodu jest jak z bajki aż nierealny. W zeszłym roku zaczęłam swój ogród ale jak obejrzałam ogrodowisko to moje dalsze plany się pozmieniały bukszpanomania rozprzestrzenia się w zawrotnym tępie . Pozdrawiam Kasia
kasiula79 21:01, 15 kwi 2012

Danusiu. Poradź co robić. Jesienią przesadziłam 75 szt szmaragdów (wysokie na 1,7 m). Po przesadzeniu regularnie aż do zimy podlewałam je. A teraz od 2-3 tygodni zauważyłam, że tak dziwnie brązowieją - dziwnie bo w środkowej część (tzn. nie od góry i nie od dołu). A najdziwniejsze jest to , że wszystkie brązowieją od wschodniej strony. Dodam , że nie jest to intensywny brąz. Co to może oznaczać, czy to jakaś choroba, czym pryskać?
Gardenarium 21:03, 15 kwi 2012

Pokaż je u siebie jak to wygląda

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 21:03, 15 kwi 2012

Zeta napisał(a)
Witam przeglądam ogrodowisko już kilka miesięcy, mój mąż uznał mnie za uzależnioną a ja nie mogę się oprzeć żeby nie podpatrzeć Pani ogrodu jest jak z bajki aż nierealny. W zeszłym roku zaczęłam swój ogród ale jak obejrzałam ogrodowisko to moje dalsze plany się pozmieniały bukszpanomania rozprzestrzenia się w zawrotnym tępie . Pozdrawiam Kasia

Kasiu też pozdrawiamy, otwierajcie szkółki bo bukszpanów zabraknie.

Instagram Ogrodowiska
Pola 21:03, 15 kwi 2012

Dziś dokupiłam bukszpanowe kulki i stożek w Obi, przy kasie mój M z poważną miną pyta kasjerki z kim załatwia się zakaz wstępu do tego sklepu, kasjerka pyta a to dlaczego zakaz, a mój M bo za chwilę w ogrodzie to same kulki będę miał, kasjerka o mało sie śmiechem nie zaksztusiła, kolejka za nami też się śmiała
kaisog1 21:05, 15 kwi 2012

Ja nie moge uciekac na tyle z forum bo mnie wszytsko omija I spotkanie z Aniami i wykłady, i piekne zdjęcia
Gardenarium 21:07, 15 kwi 2012

Wracaj

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 21:08, 15 kwi 2012

Pola napisał(a)
Dziś dokupiłam bukszpanowe kulki i stożek w Obi, przy kasie mój M z poważną miną pyta kasjerki z kim załatwia się zakaz wstępu do tego sklepu, kasjerka pyta a to dlaczego zakaz, a mój M bo za chwilę w ogrodzie to same kulki będę miał, kasjerka o mało sie śmiechem nie zaksztusiła, kolejka za nami też się śmiała

Pola a ja dwa stożki w Obi we Wroclawiu kupiłam jak ktoś szuka to 1 szt zostawiłam I mój M co mu sie nie zdarza do tego zakupu mnie zachecał czyli wirus rownież na M sie rozprzestrzenia
Ciekawe kiedy sąsiedzi zaczną u mnie bukszpany sadzić ????