Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

andziulka 20:35, 15 kwi 2012

Sebek, zazdroszczę Ci tych wiosennych kolorów i podziwiam kropelkowe zdjęcia jesteś mistrzem w robieniu takich zdjęć
Gardenarium 20:49, 15 kwi 2012

asc napisał(a)

Sebek przybiegłam do ciebie, z pytaniem może wiesz ile Danusia ma posadzonych rh w swoim ogrodzie przy lustrze , Ania strzela że dwa myślę że ma rację a co Ty na to. Pytam bo narobiłam sobie bigosu buuuu

Oj nie wiem - zalezy czy cunnighamów, bo na dole były azalie wiosną

Dla mnie z 4,5 jak nic - spytam się Danusi

Ale z przodu są chyba tylko 2, a pozostałe w drugim rzędzie..i zapytaj sie ile ma długosci to oczko

Jutro za dnia dokładnie policzę

Instagram Ogrodowiska
Pola 20:51, 15 kwi 2012

Gardenarium napisał(a)

Sebek przybiegłam do ciebie, z pytaniem może wiesz ile Danusia ma posadzonych rh w swoim ogrodzie przy lustrze , Ania strzela że dwa myślę że ma rację a co Ty na to. Pytam bo narobiłam sobie bigosu buuuu

Oj nie wiem - zalezy czy cunnighamów, bo na dole były azalie wiosną

Dla mnie z 4,5 jak nic - spytam się Danusi

Ale z przodu są chyba tylko 2, a pozostałe w drugim rzędzie..i zapytaj sie ile ma długosci to oczko

Jutro za dnia dokładnie policzę

No i do jutra będziemy mieć zagadkę
Gardenarium 20:51, 15 kwi 2012

Pola napisał(a)
Najbardziej mnie interesuje czy one mogą być tak gęsto sadzone, bardzo to pięknie wygląda i od tego zależy czy te moje wczoraj posadzone się obstoją

Mogą być gęsto, mają lepsze warunki w grupie.

Instagram Ogrodowiska
justi 20:53, 15 kwi 2012

Gardenarium napisał(a)

Sebek widziałam Twoje zdjęcia na allegro
Według mnie sprawa wygląda nastepująco. Z ich strony zrobili straszną głupotę, a za głupotę trzeba płacić. Naruszyli ustawę o prawie autorskim i prawach pokrewnych, a to niestety kosztuje Prowadzę agencję fotograficzną i wiem, że to nie przelewki. Zrób printscreena, żebys miał dowód i dochodź swoich praw. Zażądaj zadośćuczynienia za bezprawne wykorzystanie twojego zdjęcia bez wiedzy i zgody autora Ależ bym chciała żeby mi się to przytrafiło

Zobaczę co mi odpiszą...Na pewno po sądach ciągać ich nie będę

Zrób zrzut ekranu z datą i wyślij im na maila,, Mariusz za jedno zdjęcie dostał 1.500.

To ja też chcę, żeby mi ukradli zdjęcie
U mnie tak brzydko, że nikt się nie skusi
Gardenarium 21:08, 15 kwi 2012

Muszę zajarzeć w środek, bo mi na święcie róż sprawdzicie hehe

Instagram Ogrodowiska
kaisog1 21:10, 15 kwi 2012

Sebek ja sie juz pogubiłam Za długo mnie nie było, aż 4 dni hahha
anetanka 21:12, 15 kwi 2012

Pola napisał(a)
Najbardziej mnie interesuje czy one mogą być tak gęsto sadzone, bardzo to pięknie wygląda i od tego zależy czy te moje wczoraj posadzone się obstoją

Haha, o tym samym pomyślałam Jest dla nas nadzieja. Ale te Danusi wyrastają mniejsze. Ładne są, takie kuleczki w sam raz.

Ja obstawiam 3 w pierwszym rzędzie.
Juzia 21:18, 15 kwi 2012

anetanka napisał(a)

Haha, o tym samym pomyślałam Jest dla nas nadzieja. Ale te Danusi wyrastają mniejsze. Ładne są, takie kuleczki w sam raz.

Ja obstawiam 3 w pierwszym rzędzie.

Ja też
Gardenarium 21:19, 15 kwi 2012

Jutro dokładnie policzę

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies