Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

kaisog1 21:08, 15 kwi 2012

No wracam, wracam Jak zły szeląg
Pola 21:13, 15 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)

Dziś dokupiłam bukszpanowe kulki i stożek w Obi, przy kasie mój M z poważną miną pyta kasjerki z kim załatwia się zakaz wstępu do tego sklepu, kasjerka pyta a to dlaczego zakaz, a mój M bo za chwilę w ogrodzie to same kulki będę miał, kasjerka o mało sie śmiechem nie zaksztusiła, kolejka za nami też się śmiała

Pola a ja dwa stożki w Obi we Wroclawiu kupiłam jak ktoś szuka to 1 szt zostawiłam I mój M co mu sie nie zdarza do tego zakupu mnie zachecał czyli wirus rownież na M sie rozprzestrzenia
Ciekawe kiedy sąsiedzi zaczną u mnie bukszpany sadzić ????

A czyli już przeczytałaś, mój M tak sobie żartuje, ale tak poważnie to w piątek jak zobaczył moje poczynania ogrodowe to bardzo mu się te bukszpanki podobają
kasiula79 21:15, 15 kwi 2012

Gardenarium napisał(a)
Pokaż je u siebie jak to wygląda

Danuś jutro zrobię zdjęcia, to pokażę.
Zeta 21:18, 15 kwi 2012

Ja też napadłam na NOMI jak wyjechałam z bukszpanami to ludzie dziwnie na mnie patrzyli a jeszcze dziwniejsze było jak zapinałam je w pasy jak małe dzieciaczki stożki i kuleczki haha to jak chłopcy i dziewczynki hihi dobrze że mój M nie widział.
andziulka 22:03, 15 kwi 2012

Danusiu, przydreptałam pooglądać Twoje wiosenne aranżacje. Jak zwykle są śliczne !!!
Pozdrawiam cieplutko
malwes 22:20, 15 kwi 2012

Danusiu, ja się tak przyglądam cały czas na Twój stolik i krzesełka - pamiętam, że pisałaś o jego zakupie ale nie umiem wcelować w odpowiednią stronę wątku. Czy zechciałabyś podpowiedzieć gdzie go kupowałaś (i ławeczkę) i napisać jak Ci się sprawuje? Ewentualnie polecić jakieś miejsca gdzie mogłabym pooglądać dobrze wykonane meble ogrodowe. Mam zabrane jeszcze ze starego mieszkania, z balkonu dwa karzesełka i malutki stolik, które bardzo lubię ale w tym roku marzą mi się śniadania na tarasie jak tylko zrobi się ciepło....
malwes 22:23, 15 kwi 2012

Ach,,,,i jeszcze....Danusiu - co Ty sądzisz o ambrowcu w ogrodzie? Warto takie drzewko?
justi 22:31, 15 kwi 2012

Danusiu mam propozycję nowego wątku, żeby nie zaśmiecać Twojego. Agatka mi go podsunęła tym postem, bo napisała że nie wie czy może umieścić tu zdjęcie.
Może załóż wątek w stylu "Pytania do mnie", typowo projektowe, gdzie każdy będzie mógł zamieścić pytanie ze zdjęciem. zapytanie będzie się dotyczyło jednego miejsca, a nie całego ogrodu. Takie porady co i jak, ale żebyśmy się nie rozpisywali. Zdjęcie, pytanie, porada, koniec. Czy to dobry pomysł?
agata_chrosc... 22:34, 15 kwi 2012

Oj dobry! Co Danusiu? Dobry!
paula 22:58, 15 kwi 2012

A ja tak troche odskoczę od tematu dziewczyn powyzej, nieśmiało piszę do Naszej Szefowej Ogrodowej ale co tam... przejrzałam Twoj osobisty ogrod Danusiu i również te,które wykonujesz to jest MISTRZOSTWO ŚWIATA co wyczyniasz nie moge sie nadziwic i napatrzec, dopracowane wszystko w najdrobniejszym szczególe prawdziwy majstersztyk od razu widać jak praca jest czyjąś pasją bo mamy tam serce CHAPEAUS BAS