Moje spełnione marzenie Małgocha 1960
20:34, 28 mar 2014
Bogusiu,na ostatnim zdjęciu jest gazania.U mnie też są spore straty w begoniach,bo we wrześniu był spory mróz, dużo cebulek od razu wymarzło,sporo nie przetrwało zimy, były czarne w środku.Z części,które wydawały się zdrowe powsadzałam w doniczki,ale tez poszły na kompost,zmurszały w środku.Dokupiłam trochę w ogrodniczym,trochę w biedronce,ale tez mają spowolniony start.
Bogusiu,też chętnie wyprowadziłabym część doniczek na taras,ale boję się trochę.Fotel kupowałam 2 lata temu w holenderskim,ale tandeta,strach usiąść na niego.
Kasiu,poszłam po bratki,a kupiłam dwie róże rabatowe.
Bożenko,dziękuję za odpowiedż,jedna posadziłam już na słoneczku, z druga chodziłam po ogrodzie jak pomylona i na razie nie znalazłam dla niej miejsca.Muszę wyprowadzić forsycję i na jej miejsce posadzę azalię.
Bogusiu,też chętnie wyprowadziłabym część doniczek na taras,ale boję się trochę.Fotel kupowałam 2 lata temu w holenderskim,ale tandeta,strach usiąść na niego.
Kasiu,poszłam po bratki,a kupiłam dwie róże rabatowe.
Bożenko,dziękuję za odpowiedż,jedna posadziłam już na słoneczku, z druga chodziłam po ogrodzie jak pomylona i na razie nie znalazłam dla niej miejsca.Muszę wyprowadzić forsycję i na jej miejsce posadzę azalię.