Dzięki Danusiu, że przyleciałaś,
idzie mi jak po gruzie...ciągle kasuję sobie posty, do tego problemy z netem, poprostu znika...
Męczę się z zalinkowaniem podpisu...dobrze, że tu wszyscy życzliwi...
Jest więcej kulek do pokazania, tylko gdzieś mi się ''wkulały'' i nie wiem który to dysk
Twoje zdjęcia mogę oglądać godziiiiiiiiinami
Masz wdzięczną modelkę, raczej ...modela
Twój ogród ma piękne tło, duże drzewa, mojemu tego brak,dlatego skupiam się na detalu
Danusiu widok tych białych krokusów mnie zachwycił. U ciebie jak zwykle stonowana elegancja bez fajerwerków a zapiera oddech. Jak tu się nauczyć nie być kokoszką w kwestii zakupów i nasadzeń????
Pytanie zupełnie z innej strony, jakie lustra wykorzystujesz w ogrodzie. Czy moglabyś podać jego parametry? Zastanawiam się czy scianę wodną u mnie w ogrodzie zamiast tynkiem nie obłożyć lustrem ale chciałabym sprawdzić co mi oferują szklarze ...
O lustrach napisałam poradę ekspercką hehe, do nowego pisma Magnolia, będzie zamieszcona obok artykułu o moim ogrodzie. Pismo będzie w sprzedaży od 15 kwietnia i jednocześnie nasmarowałam duży artykuł na ten temat u nas. Też opublikuję za kilka dni, zdjęcia też. Dlatego Marzenko poczekaj troszkę, odpowiedź znajdziesz w materiałach
Danusiu dziękuje za odpowiedż. Magnolię na 295% kupię już widzialam reklamę w ostatnim numerze Ogrodów, Poczekam cierpliwie ale zaczynam sie sklaniać ku tafli stali szlachetnej na scianie.