Te liściska to sa od tych tulipanów,czy to czosnkowe ? Pięknie to wyglada.
Też mam kilka pomyłek,ale nie są tak drastyczne
Zamiast żóltych mam fuksjowe tulipany,ale nie mieszalam ich z innymi więc nie narobiło sie co bądż.
Kilka innych też mnie miło zaskoczy,bo nie pamiętam żebym takie kupowała,ale coż nawet są ładne
Ale ja kupowałam w różnych miejscach,więc za bardzo nie pamiętam,które gdzie
To moja mała bylinówka świeżo obsadzona
A to nowa rabatka jeszcze nie wykończona, jeszcze muszę dosadzić trawy w tym trójkącie za trzmieliną i chyba begonie z prawej strony pod wierzbą. W doniczkach stoją i czekają na posadzenie orliki i trzmielina
Po wczorajszych obfitych opadach deszczu zbieram to ogrodzie takie kwiatki
Tessiu,
wstawiłam te swoje angeliki, coś mi się wydaje że to również pomyłka.
Aniu,
dla Ciebie moje późne tulipany. Mają być białe i czarne ale to wielka niewiadoma
Kochani, powiedzcie proszę, co sie dzieje z moim miłorzebem? Wszystkie listki mają brązowe końcówki. Jest już u mnie kilka lat i nigdy nie chorował. Co mu może dolegać?
Danica przy Szmaragdach czeka na decyzję... Bardzo by ta trójka tam pasowała, ale będzie trochę ciasno... po dosadzeniu tuji.
Jeśli po przeliczeniu bloczków betonowych wystarczy na budowę murku za berberysową rabatą, to będę to robić niedługo, jeśli nie, wstrzymam się do budowy garażu, aby przywieźć wszystkie razem, a te będą przeniesione w końcu w inne miejsce. Zaczynają mnie denerwować.
aaa no cisza, bo choroba dopadła i nie chce odpuścić
ogródek zszedł na plan dalszy, tzn coś tam robimy, ale budżet mocno się uszczuplił z powodów j.w. sił też jakby niedostatek
no nie tak miało być, nie tak ...
ogród leży odłogiem, przedogródek coś tam zaczyna wyglądać, ale jest to mocno ekonomiczna wersja
ze wczoraj foty