Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

gusiarz 16:11, 19 maj 2014

Iiii pierwsza z pierwszych... Louise Odier ... zbita deszczem, ale w zanadrzu ma jeszcze wiele pąków

Madzenka 06:43, 20 maj 2014

O różanka daje czadu!
polinka 08:01, 20 maj 2014

Czosnki eleganckie, każda rabata z nimi zachwyca To teraz tylko czekać na pokaz różanki
makkasia 09:19, 20 maj 2014

Różanka - pokazuj ją często jak się rozwija ...czosnkowa zachwyca
ściskam jak ptaszek się czuje ?
aga_szsz 09:20, 20 maj 2014

Ogromna przepaść w wegetacj roślin!!!

U mnie jeszcze pączków na róży nie widać

Nie wspominając o całej reszcie...powalającej
baraga1904 09:27, 20 maj 2014

...pięknie w ogrodzie, czosnki zachwycają...
gusiarz 06:20, 22 maj 2014

Marzenko... wącham róże gdy tylko tamtędy przechodzę

Polinko - czekamy...fotki będom

Makkasiu - dziękuję za pochwały... to miód na serece Postaram się często focić różankowe zmiany...

Aga - u nas już wszystkie róże z pąkami... ale jest bardzo ciepło w tym tygodniu.... po 27 stC... w cieniu

Agnieszko - same komplementy... dzięki
nicol21 23:33, 22 maj 2014

gusiarz napisał(a)
Ewa... coś o tym wiem

Ewelino - kisz... ciekawa nazwa . Postanowiłam zrobić takie małe małe tarty - babeczki szpinakowe na imprezę... ciekawe czy taki pomysł wypali

wypali
ja kiedys zrobiłam naleśniki, posmarowałam filadelfią, dodałam łososia i koperku i pokriłam w paski, spiełam wykałaczką i musiałam w trakcie imprezy dorabiać tzn, naleśniki miałam w nadmiarze. wszyscy się zajadali. A takie małe kisze na pewno będą pycha Podziwiam, że ciasto robisz sama, ja zwykle ciasto kupuję... leniuszek ze mnie, tudzież brak zdolności i nie powinnam się tym chwalić.
kisz też lubie z brokułami, przepisów pełno

Zdjęcia ogrodu piękne, ehhh przyszłabym sobie na taras na poranną kawkę
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
monitka 23:39, 22 maj 2014

Aga widoczki zachwycające. A róża ile pąków ma, szok u mnie jeszcze nie pękają ale to pewnie kwestia kilku dni. Na razie walczę z mszycami żeby nie zepsuły efektu

Na widok tarty się obśliniłam, mniam Mus zrobić tylko muszę się do przepisu dokopać.
gusiarz 06:29, 23 maj 2014

Ewelina - te naleśniki to super pomysł!!! Zapisuję do zgapienia

Monia - mszyc w tym roku mnóstwo. Róż, buków i jaśminowców bardzo pilnuję. Ale pojawiła się ogromna kolonia na młodych pędach bzu czarnego... wręcz je oblepiają... fuj muszę szybko popryskać...

A teraz fotki donic