Renia w hortkach rosną amonogawy. W sumie 6 szt, posadzone co jakieś 3 metry. Rabata od cisa ma ok. 1 metra. Ale muszę na wiosnę ją lekko poszerzyć, wyrównać i zaplanować jakieś jednorodne najniższe piętro. Nie wiem jeszcze co posadzić, ale coś pomyślę. Mam zimę na przemyślenia, a może w międzyczasie ktoś coś podpowie
Reniu, dla mnie wystarczyłyby szydełkowe bombki i te cuda:
Ale M i młody wołali, że ma być kolorowa... Więc dorzuciłam złotych bombek i złoty łańcuch ...
Powolutku wprowadzam sie w ten świąteczny nastrój, wianki, świeczniki powyciągałam z kątów, jeszcze choinka do ubrania, zakupy do zrobienia i ostatnie porządki...
A potem tak szybko to wszystko minie...
Tak mi właśnie pachniały te świece Ikeą.A ja się zbulwersiłam-była w Ikei w sobotę po bombki upatrzone i co??Pierwszy raz słyszę, zeby czegoś w Ikei zabrakło.grrr
Dla mnie też...zawęziłam wybór do Samsunga i Elecroluxa.
Wczoraj nawet wymacałam i mamy i bratowej ich piekarniki-o dziwo na srebrnym czy tam inoxie paluchy również widać,a czyści się gorzej niż gładką szybę.
Iwonko
Pisałaś, że eM choinkę Ci "upiększa" i nawet włosy anielskie poszły w ruch ... a może białe piórka by się nadały jako imitacja śniegu? Ja je u siebie uwielbiam