Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Sebek 14:22, 19 gru 2016

Margarete napisał(a)

Juz po babciowaniu na pełny etat, szkoda wielka że tak krótko...dzieciaki sa niesamowite
Moja wnusia (5lat) wyznała mi przytulając sie do mnie że mnie kocha i że nigdy o mnie nie zapomni...zawsze mnie będzie pamiętać. Na co ja jej odpowiedziałam, że ok a tak poza tym to jeszcze nie umieram, na co ona szczerze wyznała że nawet jak umrę to mnie będzie pamietać...i zadała mi pytanie z usmiechem : A kiedy ty umrzesz ?...

Dzieci są słodkie Zwłaszcza jak śpią
ren133 15:34, 19 gru 2016

Margarete napisał(a)

Powolutku wprowadzam sie w ten świąteczny nastrój, wianki, świeczniki powyciągałam z kątów, jeszcze choinka do ubrania, zakupy do zrobienia i ostatnie porządki...
A potem tak szybko to wszystko minie...

No właśnie ... w sumie to wychodzi na to, że najfajniejsze jest to czekanie
AgataP 15:45, 19 gru 2016

Margarete napisał(a)

Juz po babciowaniu na pełny etat, szkoda wielka że tak krótko...dzieciaki sa niesamowite
Moja wnusia (5lat) wyznała mi przytulając sie do mnie że mnie kocha i że nigdy o mnie nie zapomni...zawsze mnie będzie pamiętać. Na co ja jej odpowiedziałam, że ok a tak poza tym to jeszcze nie umieram, na co ona szczerze wyznała że nawet jak umrę to mnie będzie pamietać...i zadała mi pytanie z usmiechem : A kiedy ty umrzesz ?...

Oj Małgoś, książki by można pisać z dziecinnymi cytatami co dzień to coś nowego codziennie nas nie lubi i za moment kocha, ale znowu nie lubi, by znowu się przytulać i szeptać - ale ja Cię kocham i w koło macieju
A tak cudownie się przytulać do tej małej dziewczynki jeszcze, zapach jej uspokaja i koi wszelkie cierpienia buziaczki Małgoś
yolka 16:24, 19 gru 2016

Wróciłaś nacieszona babciowaniem?
Margarete 16:26, 19 gru 2016

yolka napisał(a)
Wróciłaś nacieszona babciowaniem?

Oj tak, zadowolona ...tylko za krótko...
yolka 16:31, 19 gru 2016

Margarete napisał(a)

Oj tak, zadowolona ...tylko za krótko...

U mnie w kwietniu babciowanie
Margarete 16:40, 19 gru 2016

yolka napisał(a)

U mnie w kwietniu babciowanie

Ja musiałam sie nimi nacieszyc teraz bo w te święta beda u tamtej babci...a przy okazji pomogłam gdy synowa w pracy a syn w delegacji...
yolka 16:49, 19 gru 2016

Jesteśmy wysoko w rankingu, dopiero dowiedziałam się, że mamy najczystsze powietrze w Polsce

http://poznajpolske.onet.pl/najlepsze-polskie-sanatoria-i-uzdrowiska/snr70m
jankosia 01:22, 20 gru 2016

Oj Małgoś, nie będę cytować już wnusi, ale dzieci w tym wieku są rozbrajająco bezpośrednie Uśmiałam się niemożliwie
Nikita 02:06, 20 gru 2016

Małgoś, fajna ta twoja wnusia. Dzieci są takie rozkoszne w tym wieku..niby jeszcze takie malutkie a jednocześnie takie mądralińskie.
Mój syn, gdy był w podobnym wieku (ok. 5 lat) szedł na spacer ze swoim dziadkiem (moim tatą). W pewnym momencie za płotem, który właśnie mijali zaczął, szczerząc kły, przeraźliwie szczekać wielki pies. Mój syn spojrzał na psa i mówi:
- " Wiesz dziadziuś, że taki ogromny pies kiedyś rozszarpał mnie na kawałki".
Mój tata bardzo zaskoczony bujną wyobraźnią wnuka, mówi:
- " Tak...? To jak to się stało, że jesteś teraz cały i zdrowy?"
Na to mój syn: - " Jak to jak ?!! Rodzice zrobili sobie, mnie jeszcze raz od początku !"