Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 10:33, 19 gru 2016

Mixtoorka napisał(a)
Na O wszystko z wyprzedzeniem, jeszcze zima się nie zaczęła a my już w głowie wiosna Ale to fajne jest

Zima niby jest-choć pogodowo coś marnie
kasja83 10:34, 19 gru 2016

katel napisał(a)
Też potwierdzam, że musi być pieczątka elektryka z uprawnieniami na podłączenie indukcji - miałam naprawę w ramach gwarancji i sprawdzali czy jest.
Schott Ceran to producent szkła - podobno najlepszy.
Ja swoje zakupy już dawno robiłam (5 lat) ale po długich poszukiwaniach doszłam do takich wniosków, że zmywarkę trzeba kupić solidnej firmy Bosh/Siemens bo jest to sprzęt skomplikowany i strach ryzykować, natomiast przy reszcie kierować się potrzebnymi mi funkcjami i estetyką. No chyba, że kogoś stać żeby i inne sprzęty kupić drożej (różnice w cenie przy tej samej technologii ale innej firmie są spore).
Jeszcze jak jakiś sprzedawca w szczególny sposób zachwala jakąś jedną markę to zaraz mi się czerwona żaróweczka włącza czy przypadkiem prowizji nie ma od nich lepszej albo na bonus pracuje - dlatego trzeba zachować czujność .

Ja też dlatego sprawdzam w kilku sklepach opinie.
kasja83 10:36, 19 gru 2016

ren133 napisał(a)

jak dla mnie wizualnie Samsung wygrywa

Dla mnie też...zawęziłam wybór do Samsunga i Elecroluxa.
Wczoraj nawet wymacałam i mamy i bratowej ich piekarniki-o dziwo na srebrnym czy tam inoxie paluchy również widać,a czyści się gorzej niż gładką szybę.
kasja83 10:37, 19 gru 2016

AgataP napisał(a)

Oj to zacieram ręce... czy tyły będą podobne jak przody

Powiem tak..rozsiewając wokół siebie aurę tajemniczości-tyły będą fajne
kasja83 10:38, 19 gru 2016

AniMa napisał(a)
To pokazuj te plany Co będziemy do wiosny czekać??? Z tym nasadzeniami to jeszcze teraz działasz??? Podziwiam...dla mnie doba za krótka ostatnio...

No coś Ty...nic nie działam-przebiegam z auta do domu i tylePlany się tworzą.
kasja83 10:43, 19 gru 2016

Agania napisał(a)
Widzę, że temat sprzętów do kuchni wrócił, Samsung jest drogi...u mnie mikrofala S.
Sama nie wiem, czy jeszcze nie pozmieniam typów, myślę nad piekarnikiem z funkcją parowania, czy ktoś posiada i korzysta?

Na planik kolejnych nasadzeń czekam

Ja się zastanawiam nad takim piekarnikiem-tylko tak-z Electroluxa są takie-można kupić w sensownej cenie-ale w Electroluxie w tej sensownej cenie ciężko dodatkowo znaleźć prowadnice teleskopowe-do tej pory nie miałam i nie wiem czy to faktycznie bardzo duże udogodnienie.Z kolei w Samsungu-estetycznie takie fajne czarniutkie są piekarniki-ale mniejsze w środku-Dual Cooki-pytanie czy to potrzebne i srylion funkcji-też pytanie czy to potrzebne. Do tej pory radziłam sobie z termoobiegiem, grzaniem góra-dół
kasja83 10:44, 19 gru 2016

Makao_J napisał(a)

To nie dobrze że facet od mebli sam oznajmił że podłączy. U mnie od razu powiedzieli że to musi zrobić fachowiec bo indukcja działa na siłę. Podłączyli zmywarkę i mikrofalę ale tu nie tknęli.

Aniu może dlatego tak oznajmił, że on jest na etapie-że płyta będzie elektryczna-modele mam mu dopiero podać. Ale dzięki za taką informację-bo to ważne.
kasja83 10:48, 19 gru 2016

Urszulla napisał(a)
Tematy kuchenne widziałam też kobiece

No jak utknęłam w kuchni-tak wyjść nie mogę.Ale za oknem zimno-to można trochę pomęczyć o wnętrzach
kasja83 10:49, 19 gru 2016

eee_taam napisał(a)
mikrofale mam normalna ...w normalnej szafce zamknełam ...mikrofala sprzed 10 lat bardzo mało uzywam ...do rozmrazania chleba głównie ...czasem do ogrzewania jedzenia M uzywa ......zbedny wydatek

Ja tam zaś korzystam...choć są i głosy, że to niezdrowe.
leon60 10:49, 19 gru 2016

kasja83 napisał(a)

Ja się zastanawiam nad takim piekarnikiem-tylko tak-z Electroluxa są takie-można kupić w sensownej cenie-ale w Electroluxie w tej sensownej cenie ciężko dodatkowo znaleźć prowadnice teleskopowe-do tej pory nie miałam i nie wiem czy to faktycznie bardzo duże udogodnienie.Z kolei w Samsungu-estetycznie takie fajne czarniutkie są piekarniki-ale mniejsze w środku-Dual Cooki-pytanie czy to potrzebne i srylion funkcji-też pytanie czy to potrzebne. Do tej pory radziłam sobie z termoobiegiem, grzaniem góra-dół

mój ma funkcje pary i teleskopowe prowadnice
z pary jeszcze nie korzystałam ale prowadnice jak najbardziej potrzebne