Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 07:18, 20 gru 2016

Monka napisał(a)

Kasia prowadnice teleskopowe to jest to ja mam piekarnik Amica z funkcją pary ( korzystałam raz na uwaga 5 lat )bo jak zrobiłam warzywa to rodzina stwierdziła, że coś z nimi nie tak , a nie mam prowadnic w poprzednim piekarniku miałam i powiem Ci ,że zamieniłabym prowadnice na gotowanie na parze , a teraz muszę czekać aż to ustrojstwo mi się zepsuje

MOże mały sabotaż?
kasja83 07:19, 20 gru 2016

Mixtoorka napisał(a)

Kasiu, ja wybrałam electroluxa, ma niestety jedną prowadnicę ale też sterowanie elektroniczne. Nie chciałam mieć uciapanych pokręteł. Ale każdy ma jakieś swoje spostrzeżenia. Mają większą pojemność i to było dla mnie priorytetem. 10l to pojemność wiadra, sporo. Z katalizą.

I mam nową zmywarkę wczoraj już prała... matko jaka radość Siemens. Te tańsze bosche mają plastikowe dno. Pan nas w sklepie nastraszył, że mieli reklamację niedawno, bo popękało po 3 latach

Pikny...ale nie ma do niego mikro.
kasja83 07:23, 20 gru 2016

Agania napisał(a)
Nie wytrzymałam do jutra, model amica EB622BA+IN...popatrz...ma piękną czerń i jak dla mnie design

Piękny jest-to prawda!I ma dużo fajnych rzeczy-pojemność po prawdzie mniejsza niż np. u Electroluxa. Widziałam piekarniki z tej serii na żywo-jedno co mnie drażni-mimo urody ten front matowy jest tak upalcowany, że masakra. Dlatego-wolałabym całą powierzchnię szklaną-bo ją się po prostu łatwiej czyści.
Zawiedziona jestem Electroluxem-mają tyle piekarników i 5 modeli mikro-w ogóle przeglądanie ich produktów na stronie to męczarnia. Powinny być nazwy serii-wrzucone tam piekarniki z opisem,albo porównaniem funkcji, ale też odnośnik do innych produktów serii. Chyba do nich napiszę.
07:25, 20 gru 2016
ja mam stary piekarnik do piętnastki dobija Amica ....ale z prowadnicami!

dla mnie prowadnice to znakomity wynalazek! nie rezygnowałabym z nich
katel 08:42, 20 gru 2016

Ja mam dwie pary prowadnic i faktycznie jest to duże ułatwienie.
Kasiu a jeśli o pojemność piekarnika chodzi to czemu zwracasz na to uwagę? Muszę przyznać że ja nie przywiązywałam do tego szczególnej uwagi - poza tym, że miał być w standardzie.
AngelikaX 10:12, 20 gru 2016

Agania napisał(a)
Nie wytrzymałam do jutra, model amica EB622BA+IN...popatrz...ma piękną czerń i jak dla mnie design

Faktycznie PIĘKNY!!!
kasja83 10:36, 20 gru 2016

eee_taam napisał(a)
ja mam stary piekarnik do piętnastki dobija Amica ....ale z prowadnicami!

dla mnie prowadnice to znakomity wynalazek! nie rezygnowałabym z nich

No to prowadnice muszą być...generalnie wszyscy je chwalą.
kasja83 10:37, 20 gru 2016

katel napisał(a)
Ja mam dwie pary prowadnic i faktycznie jest to duże ułatwienie.
Kasiu a jeśli o pojemność piekarnika chodzi to czemu zwracasz na to uwagę? Muszę przyznać że ja nie przywiązywałam do tego szczególnej uwagi - poza tym, że miał być w standardzie.

Ja w sumie też-chłop w markecie prychnął, że są małe w środku-ale 66l, a 70l to chyba nie taka znowu różnica.
kasja83 10:38, 20 gru 2016

AngelikaX napisał(a)

Faktycznie PIĘKNY!!!

No jakby była mowa o pięknych to ten też mnie oczarował i w sumie ma wszystko,co trzeba:

http://www.mediaexpert.pl/piekarniki-do-zabudowy/piekarnik-gorenje-bo-73-orab,id-65789?gclid=CNnozJO8gtECFSIM0wodBcAD_w&gclsrc=aw.ds&dclid=COHi4ZO8gtECFZaLdwodw9cHSw

Ma ktoś Gorenje?
ren133 10:48, 20 gru 2016

A tu ciągle sprzętowo Ale to dobrze ... wiem gdzie sie doszkolić jak już na tapecie i u mnie będą rozważania sprzętowe
Pozdrawiam