Beatko przecież Ty po Troszku pewnie za tydzień juz zaczniesz realizować przed ogródek .Dostalam na targu takie fajne zoraweczki nie widziałam u Ciebie inne od tych co na jesieni Ci wysylalam i tak myślę czy Ci nie podeslac ich po 5 zł idę zrobić Ci fotke bo ja na tel.od wczoraj podgladam O bo 1 komp na 4 osoby ale SE radze hehe
Witam,
sprowadził mnie tu Twój avatarek, a kiedy zobaczyłam resztę... zaniemówiłam. Od kilku dni spędzam więc u Ciebie wieczory i rozkoszuję się widokami... Podziwiam metamorfozę ogrodu, robi wrażenie!
A mam pytanie do avatarka - co to za trawa za hortensjami?
Pozdrawiam
Pieris poznałam kilka dobrych lat temu. Rośnie w ogrodzie syna/synowej i coraz bardziej mi się podoba. Te kubkowate kwiatki zebrane w długie grona, przypominają mi kwiatki konwalii lub borówki amerykańskiej. Ale dekoracyjność ich jest bezkonkurencyjna.
Ela liatry wsadź już ...nic im nie zaszkodzi ...taki przymrozek jak może przyjść, nie szkodzi roślinom w ziemi tylko na wierzchu i to nie wszystkim .
jeżeli myślisz o liściakach to tylko funkie ...może jakieś żółtawe hosty daj , ale masz duży wybór
białe tojady do niebieskiej ,żółte kwiaty tes ię dobrze komponują ..ja mam liatry z rudbekią