No to jestem mądrzejsza dzięki tobie Jolu .W takim razie kwadraty na scieżkę a grubszy granit na podjazd .Jakoś nie lubię dwukolorowych ścieżek ani podjazdów .W rachubę wchodzi jedynie szary kolor .Nie ma tych metrów aż tak dużo to może nie zbankrutuje na kostkę granitową

Pozostałe ścieżki( nie będzie ich również za wiele ) będą już z kwadratów a pomiędzy nimi trawka .Jeśli chodzi o róże to niestety sporo kosztują W rosarium jeszcze nie miałam przyjemności kupować bo nie widzę tam cennika przy różach a ja lubię widzieć cenę przy towarze zanim kliknę Kiedyś tak zrobiłam przy zakupie kosiarki kliknęło mi się dwa razy i musiałam kupić dwie hi,hi. Najwięcej róż mam z Rosa-Plant i chyba tam są najdroższe dlatego tak na nie dmucham i chucham

ale kupuje tez w Rosa Ćwik i kilka u Starkla.Na razie wszystkie się trzymają oprócz jednej pnącej która już trzeci sezon jest malutka, chyba ją odkopię bo nie wiem dlaczego tak marnie rośnie ,a rośnie obok kupowanych w tym samym miejscu i tym samym czasie .Inne maja po 2 metry a ona ma 10 cm i ma pąki kwiatowe wyobraż sobie i to tak cudownie pachnące ze mogłabym ja wąchać cały dzień .Jesienią ją jednak przesadzę z samej ciekawości co kryje się w korzeniach bo przecież musi być jakaś przyczyna ..Ide poszukać twoich róz jakie masz ich nazwy?