Magda Judith tez mi się podoba-taki sam zesatw mam pod grabami. Te beda posadzone przed bramą ale teraz naszła mnie taka myśl aby je dać prosto w ... trawę. Przed ambrowcami mam taki ładny kwadracik zieleniny i jakbym poupychała tulipany byłoby super. tylko co na to mój Chłop? Jak on będzie trawę kosił?
Judith czytałam u Asi ,że też sporo nakupiłaś w tym czarne-super będzie.
Mnie jeszcze wpadły w oko pomarańczowe Orange Emperor i tak myślę, że z tymi różowymi byłoby extra.
Ja właśnie tych dwóch wielkoludów się pozbywam strasznie się rozrosły i opanowują mi tę rabatę.Po drugiej stronie miałam mniejszego wykopywałam go na jesieni to myślałam że życie skończę normalnie twardszy niż beton.
Te dwa latem potraktowałam opryskiem i usechł jutro tylko przycinam do ziemi i aut z nim.
Mam jeszcze w lasku posadzonego ale tam ma miejsce i może rosnąć.
Tego miskanta kwitnącego w środku podzielę i posadzę na miejsce wielkoludów
Ala i jak tu ich nie lubić? jak one już z kwiatami startują.U mnie White January na dniach chyba rozkwitnie na dobre, w tym roku wyjątkowo wcześnie zdj z dziś.
Pąków ma sporo ale czy kwiaty jego będą duże jak wcześniej to się okaże. Mój Snow Frills też będzie miał kwiat i też kupiony w maju Coś czuje że będzie szał ciemiernikowy, nawet mój korsykański zapączkowany. A nowa rabata to chyba będzie jedną z moich ulubionych jesienią bo będą rozplenice, astry, liatry, rozchodnik,brachytricha. A i ciemierniki też tam wcisne przy daglezji miejsca jest tam sporo. Fajnie że się pojawiłaś bo dawno Ciebie nie widziałam tu na O , w temacie jeszcze o ciemiernikach napisałam na priv
Tez mam takie Też przez Anetę - trzy zeta to nie pięć Te salomony prince tez u mnie były-nie wzięłam i ta mieszanka pastelowa tez była- nie wzięłam Ale do tej mieszanki pasowałyby te Blushing Apeldoorn