Zurawki podrosły i totalnie kolor zmieniły
Dziewczyny pachnie i jak jest gorąc to wręcz jest to odurzający zapach, pokażę wam drugą, którą kupiłam 2 lata temu ale wciąż jest w doniczce gdyż nie mogłam jej znaleźć miejscówki, również zakwitła, przesadziłam ją do większej doniczki w ziemię kompostową. Nic z nimi specjalnego nie robię, podsypuję trochę kompostem, bardzo dobrą ziemię jej kiedyś zapodałam przy wsadzaniu, trochę podlewałam gnojówką. Ta duża na pewno nie zakwitła od razu, gdzieś w trzecim lub czwartym roku po posadzeniu. Mirello powiedz słówko to to maleństwo powędruje sobie do Twojego ogródka.
Witam po przerwie Bardzo dziękuję za życzenia . Nadrabiam zdjęciowo
Okazuje się ze mam dwie odmiany rolników I pojedyncze co to takiego???????
i wiosna: i rabata która lubię, ale źle sie ją fotografuje- wszędzie cos stoi, włazi w kadr
dziękuję za miłe słowa i trzymam kciukasy by jednak już nie było takiego mrozu... u nas też podają różnie od 0 nawet do -7 przy gruncie... też mi przymroziło listki na drzewkach, młode przyrost na cisach, boje się też o miłorzęby...
No to faktycznie złapało trochę u mnie na ogrodzie przeciągi ale ogród jest między domami i to chyba rośliny ratuje ja myślę, że to jest ta wczesna"zośka" i już będzie dobrze od 7.05., deszcz norwedzy zapowiadają Na lepszy humorekzdjęcie z wczorajszego wieczoru
Ewelinka jak dzisiaj u ciebie? u mnie ostro zmroziło