Lawenda u Tess już w ziemi, wiem sama widziałam dziś na własne oczy Ogród przecudnej urody, taki ogrodowiskowy. A sama Tess to bardzo miła, ciepła i wesoła osoba. Teresko bardzo dziękuje.
Nie wiem czy siedzisz z kompem, ale chciałabym na dobranoc Tobie pomachać.
A jutro też machnę łapką w Twoją stronę. Tak czy owak stawaj do pionu. A jak potrzebujesz podpórki, to ja z laseczką do Ciebie pokuśtykam. Buziaczki.
po lewej stronie, w tym korytarzu jest ściana garażu sąsiada. Dlatego wolałbym ew moczyć swóją kostkę (tek deliaktny kołnierz 0,55m).
Wprowadziłem Twoje uwagi i dałem spryskiwacze naprzemiennie:
Wydaje mi się, że jest to najdokładniejsze i najrówniejszy wariant. Wypadło tylko dość dużo dysz.
Może warto w tym korytarzu użyć dysz o promieniu 1,4m i wstawić je przez środek? (niestety nie mogę tego nałożyć bo ten program gardeny pozwala jedynie na zraszacze 2,5m+ ;/)
Asiu Kochana dobrze że to zdjęcie wstawiłaś, teraz czekam aż mój M wróci i mu to pokaże niech się bierze do roboty
A takie pyt, czemu liście są osobno??? jeśli pochodzą z grabienia ulicy to już rozumiem, ale jeśli z ogrodu, to nie wiem czemu ta izolacja
chatka ogrodnika super, ale będziesz miała miejsca na narzędzia i wszystko inne
Rozejrzę się u nas po ile są wiśnie i dam Ci znać, tylko na jakiej wys chcesz mieć szczepione???
Buziak
Tę rabatę mam zamiar zmienić. Wszystko porosło takie duże, a w szkółce mówili, że tak nie urośnie. Jedna trzmielina w ogóle się nie przebarwia.Berberysy w tej chwili są już przycięte.