Chciałabym Was wszystkich Kochani prosić o pomoc w zaprojektowaniu tej rabaty.
Jest przy samym wejściu, wiec chciałabym, aby była zimozielona i piękna
To, co tam rośnie-wierzba, juka, jałowiec, dużo peoni różowych, trochę lili, funkie oraz przy płocie wiciokrzewy i tawuła kwitnąca na biało (chyba).
Od strony wjazdu rosną kulki bukszpanowe i wg mnie mogłyby tam pozostać.
Jestem otwarta na Wasze propozycje.
Ni cholery mi nie wychodzą te koła! Trzy godziny już kombinuję
To ścieżka za wąska wychodzi w jednym miejscu, to w drugim.... to w rogu za dużo rabaty...
Czarne koło koślawe, bo tam górka lekka jest. A w rogu zostaje z 7-8m Nawet ławki nie widać tak daleko stoi...
wiedziałam, że Ci kiedyś braknie ogrodu i zaanektujesz przedpłotek . Ależ będzie pięknie liściasto i trawiasto ..
Zacznę chodzić na jogę, bo zachodzę w głowę i nie wiem skąd Ty tyle energii czerpiesz padło na jogę, z tytułu mojej wrodzonej niechęci do aktywności fizycznej
Buziaczki Madżen
O zdjątkach pamiętam, - uprzedzając Twoją myśl... Będą w niedzielę skoroświt. Może być?
pokażę Wam moją bażynę - wydaje mi się, że łądnie przezimowała pierwszy rok, a kolory ma nieziemskie i na pewno dokupię jej jeszcze kilka szt do wrzosowiska
a tak wyglądała w ubiegłym roku jesienią, gdy ją sadziłam:
niezwykle ozdobna, ale pwenie najlepiej posadzić ją kilka w kupie
Dziękuję na pewno w jakiś sposób je wykorzystam. Wspaniałe to u ciebie wygląda, przejzalam pismo obrazkowe. Z tych zdjęć co mi podsunelas najbardziej by mi odpowiadała wersja że zdjęcia 4. Nie wiem czy by to dobrze wyglądało na takiej odległości jakiej ja chce, ale myślałam o takich obsadzeniach które wchodziły by w rzeczke. Jeszcze mam czas na przemyślenia. Tak że czekam na dalsze podpowiedzi. Pozdrawiam
A to propozycja do zrobienia dla Twoich sprytnych rączek
Ps. Fajnie by wyglądał na tym skalniaczku jakiś klon palmowy, zrobiłoby się orientalnie
A czy tą cegłę dawałaś bezpośrednio w ziemię, czy podsypywałaś mieszanką piasku z cementem?