Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 18:12, 05 maj 2014

Luckaa napisał(a)
Ja tez dziś odwiedziłam sklepik, kupiłam jeszcze troche nasionek, fajne miejsce z tymi cegłami, mam sporo cegieł rozbiórkowych, podpatrzyłam pomysł

Lucynka rozbiórkowe cegły są jeszcze fajniejsze, bo takie kultowe, nadgryzione zębem czasu. Moje funkiel nówki, zostały jeszcze po budowie Zaraz lecę do Ciebie zobaczyć zakupy. A jakie nasionka jeszcze dokupowałaś? Podpowiadaj, bo powoli robi mi się miejsce na parapetach
elzbieta_g 13:22, 06 maj 2014

Katkak napisał(a)

ależ to fajowo wygląda podobają mi się cegły w ogrodzie ale ja nie mam na razie dostępu do takich rozbiórkowych czytam u Gosi że synek chory...zdrówka dla niego przesyłam
ANIA 13:26, 06 maj 2014

Rabatki ceglane bardzo sympatyczne - mój klimacik. Pozdrawiam.
Katkak 17:00, 06 maj 2014

elzbieta_g napisał(a)

ależ to fajowo wygląda podobają mi się cegły w ogrodzie ale ja nie mam na razie dostępu do takich rozbiórkowych czytam u Gosi że synek chory...zdrówka dla niego przesyłam

Elunia powoli wraca do zdrowia, ale wiesz jak jest z kaszlem, nie przechodzi tak od razu. W sumie spędziliśmy dziś w ogródku ponad dwie godzinki bo pogoda piękna, ale do przedszkola Go nie puszczę, bo jak zakaszle to brrrr masakra
Katkak 17:01, 06 maj 2014

ANIA napisał(a)
Rabatki ceglane bardzo sympatyczne - mój klimacik. Pozdrawiam.

Dzięki Aniu
kasiek 18:52, 06 maj 2014

U mnie z klonem też nie jest dobrze, na jesień nagle zwiedły mu liscie i teraz wygląda marnie, obawiam sie tej okropnej choroby o której pisał Marco. Ja juz pryskałam Topsinem na wiosnę, nie wiem czy to coś da, bidunia taka była zdrowa i zaraziłam go tnąc sekatorem zarażonym od innego klonu (wtedy nie wiedziałam że jest chory)
Buuuu.... mam nadzieje że naszym sie uda
Katkak 20:55, 06 maj 2014

kasiek napisał(a)
U mnie z klonem też nie jest dobrze, na jesień nagle zwiedły mu liscie i teraz wygląda marnie, obawiam sie tej okropnej choroby o której pisał Marco. Ja juz pryskałam Topsinem na wiosnę, nie wiem czy to coś da, bidunia taka była zdrowa i zaraziłam go tnąc sekatorem zarażonym od innego klonu (wtedy nie wiedziałam że jest chory)
Buuuu.... mam nadzieje że naszym sie uda

Ja też mam taką nadzieję Kasiu. Pocieszam się tym, że mój wypuszcza gałązki na dole. Może jakoś przetrwa. Mój tez był śliczny, ale już coś mu zaczęło się dziać w sierpniu. Nie martw się, chłopaki są twarde, dadzą radę
malgorzata_s... 21:43, 06 maj 2014

Kasiu buziaki zostawiam Rabatka fajna
Katkak 22:10, 06 maj 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu buziaki zostawiam Rabatka fajna

Dzięki Gosiaczku, też buziole przesyłam
Katkak 18:42, 07 maj 2014

Dziś był baaaardzo udany dzień Oto moje zakupy : śliwa wiśniowa Pissardi, jakaś mega wielka żurawka, 2 paprocie, 4 szałwie omszone, 2 miskanty Morning Light, azalia, hosta Dance with me i słodki rojniczek I wróciłam zakochana w takich cudnych szczepionych klonach: jeden seledynowy, a drugi trochę wpadający w róż Ale na razie to miłość platoniczna