Witaj Jagodo
Podoba mi się Twoja przyszła rabatka. Masz tam słonko? Ja właśnie też kombinuję aby przed szmaragdami posadzic miskanta ML tylko u mnie szmaragdy ocieniają bardzo a on chyba woli słoneczne miejsca...
Ja też czekam na fotki zakupowe
Piękne kanciki porobiłeś i jaka piękna trawka. u mnie tez przymrozki co noc a na taką trawkę muszę jeszcze długo poczekac.Na Twoje pytanie o nawozy odpisałam u mnie ale może Ci tu przeniosę.
Zbyszku mowa jest o nawozach dolistnych do rh osłabionych po zimie.Ja mieszam dwa nawozy tj florowit ogólnego stosowania z płynnym florowitem do iglaków , takie jak na zdjeciu, oczywiście rozwodnione wg przepisu a nawet nieco bardziej.
Można też opryskiwac nawozami dolistnymi specjalnymi do rh np takim jak po lewej stronie. Do obydwu tych sposobów dodaja jeszcze trochę żelaza (chelatu żelaza)-po prawej stronie zdjecia.
A nie! Ja nie mam. Na razie tylko kostrzewa sina, ptasie łapki i rozplenica od AniASC.
Czy to mało? Chyba dosyć, na inne chciejstwa też trzeba zostawić miejsce.
Ja pierniczę ... Zarąbiście .... To nieżle wymyśliłam ..
Czemu zdecydowałaś się na zmianę ?? Nie podobało Ci się ??
Moje rodki już mają parę latek .. No i nie są wielkie , bo to gatunek mały simona , rośnie raczej wszerz niż wdłuż ... Noo i cały czas z nimi walczę .. Teraz na przykład z zakwaszeniem gleby w raczej jego brakiem ...
Dziękuje bardzo , bardzo
Zbyszku mowa jest o nawozach dolistnych do rh osłabionych po zimie.Ja mieszam dwa nawozy tj florowit ogólnego stosowania z płynnym florowitem do iglaków , takie jak na zdjeciu, oczywiście rozwodnione wg przepisu a nawet nieco bardziej.
Można też opryskiwac nawozami dolistnymi specjalnymi do rh np takim jak po lewej stronie. Do obydwu tych sposobów dodaja jeszcze trochę żelaza (chelatu żelaza)-po prawej stronie zdjecia.