Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Anity

Ogródek Anity

Anita1978 21:02, 30 kwi 2014

Gardener27 napisał(a)
Witam!

Widzę że się wyspałaś bo od samego rana z taka werwą rewolucje ogrodowe przeprowadzasz Ciekawe o czym śniłaś a tak poważnie to zakupy bardzo udane Nie widziałem tak wysokich hortensji w sprzedaży, heuchery bardzo dorodne i liliowce i trawy Jestem pod wrażeniem i czekam na zdjęcia

Pozdrawiam bardzo czule

No hej!
Faktycznie hortensje upolowałam świetne! Czuję sie jakbym conajmniej garnek złota na końcu tęczy znalazła jak wszystko zakwitnie to będzie ładnie!
Mirella 21:18, 30 kwi 2014

No to świetnie, ja już mam rewolucje za sobą, i kącik kawowy jest, a wieczorkiem winko, świece też
regli 21:30, 30 kwi 2014

Anitko, gdzie żeś tę szkółkę odkryła? Daj koniecznie namiary
Ivvvona 21:38, 30 kwi 2014

Hej, Anitko, nowa rabatka , nowe roślinki - coś co tygryski lubią najbardziej Już ją sobie wyobrażam - będzie pięknie. Może kiedyś zobaczę na żywo? Poproszę o namiar na tą szkółkę. Pozdrawiam i życzę zrealizowania planów
Edyta10 21:39, 30 kwi 2014

Anitko, zakupy rewelacja! i takie limetki tanie ostatnio kupowałam na kiermaszu pod halą sportową w Łodzi - po 35 zł wołali, ale utargowałam na 30, dla pierwszej klientki
Anita1978 21:45, 30 kwi 2014

Mirella napisał(a)
No to świetnie, ja już mam rewolucje za sobą, i kącik kawowy jest, a wieczorkiem winko, świece też

Mirella wracam z twojego wątku o storczykach! Jestem zakochana w twoich storczykach! Jak o nie dbasz?
Anita1978 21:50, 30 kwi 2014

regli napisał(a)
Anitko, gdzie żeś tę szkółkę odkryła? Daj koniecznie namiary

Na ulicy Wolborskiej, jak jedziesz od szpitala do wojska polskiego to po lewej stronie, tam gdzie maja tez kostkę brukową i kamień! Jak jedziesz z miasta to po prawej stronie
Jak wejdziesz wgłąb na plac to ukazują się rosliny, z ulicy widać kamienie!
Mają duży wybór roslin, horti jak widzisz piękne! I żurawki niedrogie t też okazałe! Maja tez sporo bylin, drzewka ciekawe....oj majątek tam zostawię.....
Dzisiaj akurat trafiłam na dostawę roslin! A pojechałam po kamyk pod huśtawkę tylko.... I jutro zdaje sie maja czynne....na 99%, bo maja mi kamień przywieźć....te ciemne żurawki wzięłam prawie wszystkie! ale były jeszcze inne odmiany....i hortensji tez wiele odmian! i bukietowych i ogrodowych....i rh piękne! i klony japońskie....i szałwię wielkie były- białe, granatowe i fioletowe, wielkie , pom10 zeta, spokojnie można podzielić na pół....
Anita1978 21:51, 30 kwi 2014

Ivvvona napisał(a)
Hej, Anitko, nowa rabatka , nowe roślinki - coś co tygryski lubią najbardziej Już ją sobie wyobrażam - będzie pięknie. Może kiedyś zobaczę na żywo? Poproszę o namiar na tą szkółkę. Pozdrawiam i życzę zrealizowania planów

Jeśli będziesz przejazdem to zapraszam! Namiary na szkółkę w poście wyżej
Anita1978 21:53, 30 kwi 2014

Edyta10 napisał(a)
Anitko, zakupy rewelacja! i takie limetki tanie ostatnio kupowałam na kiermaszu pod halą sportową w Łodzi - po 35 zł wołali, ale utargowałam na 30, dla pierwszej klientki

Powiem ci , że jak je zobaczyłam to od razu wzięłam 5! I tak miałam kupić, ale nie spodziewałam sie takich dużych sadzonek! Fuks! No i żurawki tez giga! Sprawdziłam wmszkolce -'wyjęłam z doniczki i wydaje mi sie ze opuchlaków nie było....mam nadzieję. ...
Agania 22:04, 30 kwi 2014

Anita1978 napisał(a)
Na dzień dobry!

Zacytuję cudowny dla mnie widok