No hej!
Faktycznie hortensje upolowałam świetne! Czuję sie jakbym conajmniej garnek złota na końcu tęczy znalazła jak wszystko zakwitnie to będzie ładnie!
Hej, Anitko, nowa rabatka , nowe roślinki - coś co tygryski lubią najbardziej Już ją sobie wyobrażam - będzie pięknie. Może kiedyś zobaczę na żywo? Poproszę o namiar na tą szkółkę. Pozdrawiam i życzę zrealizowania planów
Anitko, zakupy rewelacja! i takie limetki tanie ostatnio kupowałam na kiermaszu pod halą sportową w Łodzi - po 35 zł wołali, ale utargowałam na 30, dla pierwszej klientki
Na ulicy Wolborskiej, jak jedziesz od szpitala do wojska polskiego to po lewej stronie, tam gdzie maja tez kostkę brukową i kamień! Jak jedziesz z miasta to po prawej stronie
Jak wejdziesz wgłąb na plac to ukazują się rosliny, z ulicy widać kamienie!
Mają duży wybór roslin, horti jak widzisz piękne! I żurawki niedrogie t też okazałe! Maja tez sporo bylin, drzewka ciekawe....oj majątek tam zostawię.....
Dzisiaj akurat trafiłam na dostawę roslin! A pojechałam po kamyk pod huśtawkę tylko.... I jutro zdaje sie maja czynne....na 99%, bo maja mi kamień przywieźć....te ciemne żurawki wzięłam prawie wszystkie! ale były jeszcze inne odmiany....i hortensji tez wiele odmian! i bukietowych i ogrodowych....i rh piękne! i klony japońskie....i szałwię wielkie były- białe, granatowe i fioletowe, wielkie , pom10 zeta, spokojnie można podzielić na pół....
Powiem ci , że jak je zobaczyłam to od razu wzięłam 5! I tak miałam kupić, ale nie spodziewałam sie takich dużych sadzonek! Fuks! No i żurawki tez giga! Sprawdziłam wmszkolce -'wyjęłam z doniczki i wydaje mi sie ze opuchlaków nie było....mam nadzieję. ...