Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Anity

Ogródek Anity

Bogdzia 22:06, 30 kwi 2014

Faktycznie sliczne sadzonki dostałaś , zdenerwowałam sie na nich i chyba wiecej nie bedę u nich kupowac.
Agania 22:07, 30 kwi 2014

Anita1978 napisał(a)
No to zaczęło się! Budowa nowego kącikach wypoczynkowego i rabat! Na razie armagedon- zgrywanie darni, przeróbka nawodnienia....ale jest to jedyne miejsce u mnie , gdzie latem jest cień i mozna tam wytchnienie złapać od upału....będzie stolik, ławki, huśtawka, ....

Hortki i żurawki super, czekam na końcowy efekt
Ivvvona 22:42, 30 kwi 2014

Dzieki Anitko, w Piotrkowie mieszka siostra mojej Mamy, czasem bywamy u niej, więc może okazja się nadarzy. O szkółce poczytałam.
Gratki na 300 setkę
regli 22:50, 30 kwi 2014

To ja tę szkółkę znam i bywam w niej chyba najczęściej, ale nigdy nie trafiłam na taki wybór. Żurawki, owszem, ale pojedyncze okazy. Hortki zaniedbane, borówki mizerne i zachwaszczone. Widać zawsze trafiam na już przebrany towar. Ale i tak sporo rzeczy u nich kupiłam. Bardziej chyba lubię tę szkółkę na Bawełnianej. Choć dzisiaj Pani mnie tam lekko osłabiła. Na moje pytanie o odmianę rozplenicy, którą miała w sprzedaży, Pani stwierdziła, że japońska
Anita1978 08:02, 01 maj 2014

Ivvvona napisał(a)
Dzieki Anitko, w Piotrkowie mieszka siostra mojej Mamy, czasem bywamy u niej, więc może okazja się nadarzy. O szkółce poczytałam.
Gratki na 300 setkę

No to zapraszam tym bardziej
Anita1978 08:05, 01 maj 2014

regli napisał(a)
To ja tę szkółkę znam i bywam w niej chyba najczęściej, ale nigdy nie trafiłam na taki wybór. Żurawki, owszem, ale pojedyncze okazy. Hortki zaniedbane, borówki mizerne i zachwaszczone. Widać zawsze trafiam na już przebrany towar. Ale i tak sporo rzeczy u nich kupiłam. Bardziej chyba lubię tę szkółkę na Bawełnianej. Choć dzisiaj Pani mnie tam lekko osłabiła. Na moje pytanie o odmianę rozplenicy, którą miała w sprzedaży, Pani stwierdziła, że japońska

Bo ta szkółka na Wolborskiej polepszyła się! Kiedyś tam nic nie było! Teraz duży wybór! Zreszta słyszałam że można tez cos zamówić,,przywiozą ci wtedy! A wczoraj akurat był świeżutki towar
A na bawełnianej kupowałam trawy- trzcinniczki Overdam, ładnie rosną i hortensje Vanille Fraise i Magical Candle, ale dużo dużo mniejsze od tych z Wolborskiej, choć kwitły po posadzeniu bardzo ładnie, tyle , że miały po 3 gałązki....zobaczymy jak zakwitną w tym roku!
MagdalenaK8 09:54, 01 maj 2014

Anitko macham Ci, wspaiałe zakupy poczyniłaś i iście wspaniałe ogrodowe rewolucje. Wielkie gratki na 3 setkę.
Pozdrawiam i cudnej majóweczki życzę.
Madzenka 10:04, 01 maj 2014

Ekspresowa jesteś. Rabata z limkami, źurawkami trawami będzie boska. Do mojego ogrodu wrocą żurawki po weekendzie i pal sześć opiuchlaki ja ten bordowy akcent w ogrodzie uwielbiam.
Mirella 11:00, 01 maj 2014

Anita1978 napisał(a)

Mirella wracam z twojego wątku o storczykach! Jestem zakochana w twoich storczykach! Jak o nie dbasz?

Anitko,bardzo mnie to cieszy że się podobają ,zależy od gatunku, ale falki, moczę co 10 dni jak korzenie są srebrne ok 30 min, latem w zależności od warunków jakie są w mieszkaniu co 7 dni, inne storczyki te które mogą, spędzają wakacje w ogrodzie w zacienionym miejscu. jak masz pytania to odpowiem na nie w miarę możliwości, jestem w drodze.
.
Anita1978 11:37, 01 maj 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Anitko macham Ci, wspaiałe zakupy poczyniłaś i iście wspaniałe ogrodowe rewolucje. Wielkie gratki na 3 setkę.
Pozdrawiam i cudnej majóweczki życzę.

Majówka będzie robocza że tak powiem!
Buziaki!