Jeden z moich świerków srebrnych robi się nie tyle brązowy co różowy. Czy da się go uratować czy lepiej go wyciąć? Mam ich trochę ale tylko on taki...
W zeszłym roku dostał nawozu do iglaków, był pryskany Promanalem i jeszcze środkiem na przędziorki a teraz to już nie wiem
śliczne masz kulki ja mam 3 bukszpany dochodowane z gałązki z koszyczka wielkanocnego , rosną jak chcą bo jeszcze kilka miesięcy temu nie miałam pojęcia , że można je formować
Mam jeszcze po jednej takiej mniejszej donicy i jednej całkiem malutkiej. Planuję w nich posadzić dwie trawy miskant morningligtht i dwie hortensje... Mam nadzieję, że razem to będzie wyglądało ładnie i elegancko...
Zaraz przystępuję do dalszych zmian;-D
Dziś raniutko wstałam do Jastrzębskiego OBI pojechałam z eM i zobaczcie co kupiłam, miałam zamiar do IKEA pojechać, ale wszystko co chciałam kupiłam w jednym miejscu... Teraz lecę poustawiĆ FOTKI ZROBIĆ i poddać waszej ocenie....
Witaj Franiu, odwiedziłeś mnie, a klonów pewnie nie zauważyłeś, mam ich sześć sztuk, ale są młode i giną na tle innych nasadzeń, trudno mi samej je gdzieś znaleźć na fotkach. Wyszukałam dwa
klon Shirasawy Aureum mały bo podgryzany przez nornice, przesadzony