Pszczelarnia
08:59, 04 gru 2013
Ewa .Niesamowita jesteś Pszczółka .działasz i końca nie widać ale zawsze coś nowego .Klosz z doniczek -----ty masz pomysła ha ha .wianek bomba powiedz mi czy ten mecz kleiłas czy wiązałaś bo wyszedł cudnie ;d
Ewuś czy Twój mech ... ten co bawiłaś się nim w mechoobtykana brzozowym wianku nie woniajet ... ??? ... bo ja raz tak z pasją czołgałam się w lesie ... przytargałam do domu i tak szybko jak wniosłam wyniosłam ... miałam pecha ? bo chętnie bym to powtórzyła ale się bojam
...
wianek za to będzie zawodowy... podglądam i podziwiam
...
Ewunia sfotografuj koniecznie te makowce tegoroczne !!!...
Izabello-Konstancjo, dzięki za linki powyżej. To się rozgrzeszyłam z tej ilości pudełek świątecznych szpargałów. Po amerykańsku!
ostatnio spodobały mi się na podkładzie z mchu, ale jak zobaczyłam Twoje modrzewiowe to kto wie musze modrzewia oskubać
Ja tez stawiam na czerwień, zainspirował mnie jednokolorowy wianek u Kwiatholandii taki stonowany i
na bazie mchu tylko ja sobie zrobiłabym nie w srebrze a w czerwieni, jest tu :
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1546-ogrod-z-perspektywa-na-przyszlosc?page=315
a do tego czerwone badylki do donicy uzupełnione zielonymi gałązkami, bombkami, kokardą najchętniej w czerwoną szkocka kratkę i do tego obok postawie latarenkę z czerwona świecą w środku i zielona gałązka.
A ty co bedziesz robić ?
dzięki Aniu
myślę nad dekoracjami światecznymi na zewnątrz
ściskam
Ale zieleń u Ciebie jak w kwietniu. No i zobaczyłem domek letniskowy w większej perspektywie. Świetny jest. Pozdrawiam.
Monika, piekne te twoje wianki, takie niby surowe ale eleganckie i nieprzekombinowane zarazem....
ja jeszcze w zyciu nie zrobiłam żadnego wianka, do tej ppry jedynie stroiki z żywych gałązek robiłam co roku na świąteczny stół i inne ozdoby do wnetrza. Ale w tym roku za przykładem ogrodowiska chciałabym wianek..popełnić...jakiś....bardzo mi przypadł do gustu twój z mchu i może zgapię podobny, jednobarwny tyle że raczje w czerwieni bym go zrobiła. Po pierwsze musze pędzic na giełde po podstawe, po drugie mam pytanie czy do mchu przyklejałaś te ozdoby klejem na goraco ?