czuje i czułem jak je sadziłem bardzo mocno wiesz ze sadziłem je z taka sama mina jak je wykopywałem u ciebie hi hi hi wykopywałem je u siebiei szła sąsiadka i sie pytała co mi tak wesoło sadzić w taką pogodę a ja mowię ze ogrodnika poznać po minie która ma w ogrodzie i pogoda nie odstrasza od pracy hi hi hi to sie śmiała
już patyki w ziemi, wkładałam najgłębiej jak się da jakkolwiek to brzmi
policzyłam patyki w sumie tych od Ciebie i Ani wyszło 129, nooooo kilka patyczków ale fakt, radochę sprawiły mi przeogromną
dzięki po stokroć Kochane <3
W poprzednim „wejściu” zapomniałam dodać, że projektowana rabatka ma po prawej stronie swój ciąg dalszy…już zaaranżowany. Wklejam tylko tak dla całościowej wizji…..
Popcarol, Alisonek – na jałowce też jakoś mi ochota przeszła, tym bardziej, że w „szmaragdowym” mieszka już 20 jałowców…ale nie mam pomysłu jaki mógłby być „zamiennik”.
Kasik, Magda70 - …a gdzie Wasze głosy???
ana_art – Aniu głosowanie 1 i głosowanie 2 dotyczy dwóch różnych rabatek…już pokazuję na planie jak to wygląda….
No jestem od razu u Ciebie jak napisałaś u mnie o grabach, zdjęcie wygląda super, widać na nim piękny jednoroczny żywopłot i twoją pracę, ja będę sadziła trochę wcześniej, warunki bez porównania do poprzedniej zimy i wiosennych roztopów bardziej sprzyjające dla młodych grabów. Jak opisujesz u mnie jest dokładnie tak samo mokro w najwyższej części posesji. Graby jednak to wytrzymują, bo jak piszesz pąki zielone
Buk już byłby kaput
Więc kibicuję twoim grabom, będą na pewno burzowo rosły, a o ulewach nie myślmy nawet, start wiosenny będą miały super, i grab w końcu Ci ruszy a mój sie będzie dopiero zakorzeniał i w dodatku będzie wrastał w korzenie 15m brzóz.
Bogdziu w innym miejscu też dopiero rosną tej kępce coś pod pasowałote rosną przy rh America niby osłonięte a wyglądają tak jednakowo sadzone były
a to zdjęcie z tamtego roku