Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » w Oborze też mogą być ogrody

w Oborze też mogą być ogrody

Alisonek 17:54, 26 kwi 2014

a no widzisz Elu, jak jest zapał to trzeba robić, bo jak przyjdzie leń to nic nie będzie
gaga 18:03, 26 kwi 2014

Alisonek napisał(a)
I oba razem

I jeszcze na niektórych gałązkach takie cuś wypatrzyłam, takie rdzawe zacieki może ktoś to zidentyfikować? bo potem takie gałązki jaśnieją i obumierają
Alu ale zmieniło się u Ciebie ,pięknie czy wiesz czym zwalczyć grzyba? mam takiego samego i nie wiem czym go potraktować:
Alisonek 18:08, 26 kwi 2014

witaj Grażynko
dawno do mnie nie zaglądałaś
właśnie nie wiem czym to zwalczyć,czekam aż mi ktoś pomoże
Zaraz do Ciebie zajrzę, co tam dobrego słychać
Kondzio 21:06, 26 kwi 2014

Świetnie ci wychodzą zmiany w ogrodzie super jestem bardzo blisko kurek hi hi hi
bartek_luberda 21:39, 26 kwi 2014

Ala to jest rdza jałowcowo gruszowa poczytaj sobie trzeba to pryskać grzybobójczymi środkami A wasze zakupy cudne a mi na lawendę szkoda a bukszpan sama ukorzeniam Oszczędzam i oszczędzam i nic nie mam Depresje złapie Pozdrawiam
AgnieszkaW 21:49, 26 kwi 2014

Świetne zakupy Ogród pięknieje w błyskawicznym tempie. Ja też w tym roku zauważyłam takie coś na jednym jałowcu - posmarowałam to topsinem, zobaczymy, co będzie...
malgorzata_s... 23:14, 26 kwi 2014

Jałowcom to nie szkodzi zbytnio To żywiciel pośredni.gruszy liście uszkadza. Gymnosporangium sabinae
tak się nazywa paskuda. Alu takie równouprawnienie mi się podoba mój dzisiaj stwierdził że posadził duże jak nie mogłam a małe sadź se sama Buziak.
tusiawka 23:45, 26 kwi 2014

Ale zmiany, wszystko pięknieje.
Alisonek 23:45, 26 kwi 2014

Kondzio lecę podejrzeć tworzenie zapewne kurnika

Beatko to były spontaniczne zakupy, a miałam tylko rekonesans w szkółce zrobić

Aguś fajnie że jesteś poczekam na Twoją relację po topinie a ogród się zmienia

Gosiu ale niektóre chmurki robią się żółte, a potem usychają a z tych małych to co masz do posadzenia??

Marta idealnie w tym samym czasie piszemy dziękuję, że podglądasz. Na pewno jeszcze będę potrzebowała porad
wiunia 00:44, 27 kwi 2014

Alu zakupy świetne - jak ja lubię taki spontan a te szczepione na 2m to nie brzozy? chociaż ja w kwestii drzewek jestem laik to pewnie się mylę, też dziś dopadł mnie spontan i kupiłam sobie do donic na taras pelargonie malutkie do towarzystwa dla trawy evergold, bakopę i smagliczkę w stópki pod róże na pniu Pozdrawiam!