Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 14:26, 02 gru 2013

Do góry
JoannA napisał(a)
Hej Polinko
Może nie będzie tak źle i do wiosny przetrwamy, mamy przecież Ogrodowisko to i nudzić się nie będziemy
Grudzień, porządki świąteczne, zakupy to także mój ulubiony okres, jak ja lubię tę krzątaninę.
Styczeń jak sypnie śniegiem to będzie zajęcie z odśnieżaniem, lubię też długie spacery po lesie bo cudnie wygląda w śnieżnej kołderce. A w lutym planowanie zmian, sianie jednorocznych i czas jakoś zleci.
W marcu to już napewno będzie wiosna, nie wierzę żeby powtórzyła się sytuacja z ubiegłego roku.
Ale jestem optymistka
A dzisiaj, zainspirowana Twoimi dekoracjami wybrałam się do lasu po szyszki, wieje mało głowy nie urwie, szyszki pod deszczu brzydtkie, takie mokre ale już je rozłożyłam w garażu i schną. Jakiś pomysł mi się już w głowie urodził ale tak naprawdę mam ochotę skopiować Twóją dekorację n drzwiach bo śliczna jest.
A ponieważ u mnie zdjęć ostatnio brak to wrzucę Swój wianek świąteczny.
pozdrawiam cieplutko

Piękny
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:25, 02 gru 2013

Do góry
Kocham taki spam!!!! Cuuuudowny ten wianek
Blaski i cienie nowego życia 14:20, 02 gru 2013

Do góry
Fajny wianek Ulka .... Noo

Buziaki
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 14:14, 02 gru 2013

Do góry
Joasiu, wianek śliczny
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:55, 02 gru 2013

Do góry
Gierczusiu, w razie co mam wianek z ubiegłego roku ale w tym roku zmieniam kolory dekoracji tylko, jak tu myśleć o świętach, jak prawie wiosennie!
paluszek uparciuch wielki, oj uparciuch!

Może to nie opuchlaki gryzą, może cośik innego?
ale sprawdź
i różową piersiówkę szukaj, będzie trendy na nartach
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:38, 02 gru 2013

Do góry
Irenko ... Pewnikiem Dziewczynki Ci wianek zrobią ... Ńie pozwolą byś poszła z pustymi rękoma....

Jednak ten palec nie jest całkiem ok ??
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 12:43, 02 gru 2013

Do góry
Wianek piękny
A druty, to i ja kiedyś uwielbiałam
Chyba zaszalejesz na giełdzie
Blaski i cienie nowego życia 11:57, 02 gru 2013

Do góry
Urszulla napisał(a)
A skoro już piszę o wianku to pokażę niedokończoną pracę,
będą jeszcze świece i wstążka ( w rzeczywistości chyba bardziej mi się podoba niż na zdjęciu)

przepiękny wianek!! taki naturalny i subtelny ale zdolna jesteś z tą korą, to niezły numer
no i klonik moim zdaniem przeżyje, przyjął się
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 08:50, 02 gru 2013

Do góry
Marzenko dom cudnie wygląda przystrojony w światełka, aby śniegu brakuje, ale lepiej niech jeszcze nie pada, niech śnieg poczeka i na święta nas zasypie

Słówko do Izy Zamiast rwać książkę wianek możesz zrobić z codziennej gazety. A jak chcesz postarzyć kartki wylewa się kawę .... ...... a jak wyschnie trzeba tylko uprasować.

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:27, 02 gru 2013

Do góry
Kasia!!! Pięęękny wianek! Jabłuszka z takiego to sama bym zjadła
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:41, 01 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Wianek koniecznie pokaż Ten list słyszałem, ale wtedy ujrzałem świecę przewiązaną idealnie turkusową wstążką i siem wyłączyłem Bo nigdzie nie mogę takiej wstążki znaleźć i koncypowałem gdzie mogli ją kupić

Wstyd się przyznać ale mnie pochlonął piekny wieniec adwentowy.... Świerk, suszone pomarańcze, ostrokrzew i wielkie czerwone 4 świece adwentowe...... po prostu miodzio.... Taki będzie na stół bożonaradzeniowy.
Wielkanocą miałam problem ze skupieniem z powodu hortensji i bukszpanów przy Grobie Pańskim... Ja nie dostanę rozgrzeszenia....

Jak mam pokazac wianek jak nie gotowy i ciemno? Nic tylko podkład szary, czerwone galązki i czerwone owoce ala ostrokrzew.....cos w stylu tego, ktory umeiscilam na fb ... Ale jeszcze nie skończony.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:40, 01 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Wianek koniecznie pokaż Ten list słyszałem, ale wtedy ujrzałem świecę przewiązaną idealnie turkusową wstążką i siem wyłączyłem Bo nigdzie nie mogę takiej wstążki znaleźć i koncypowałem gdzie mogli ją kupić

Sebek padłam !!! ... jesteś niemożliwy
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:22, 01 gru 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Wyłączyłam lampki po mszy... List biskupow nakazał mi umiarkowanie zatem dopiero w następny weeknd zaczne je zapalać

Tak Izo już Adwent, zaczynamy odliczanie do Świąt
Wianek na drzwiach się zaczerwienil, kocham czerwień zimą, cytrynówkę również

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:11, 01 gru 2013

Do góry
Wyłączyłam lampki po mszy... List biskupow nakazał mi umiarkowanie zatem dopiero w następny weeknd zaczne je zapalać

Tak Izo już Adwent, zaczynamy odliczanie do Świąt
Wianek na drzwiach się zaczerwienil, kocham czerwień zimą, cytrynówkę również
Blaski i cienie nowego życia 20:44, 01 gru 2013

Do góry
Śliczny ten wianek
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 19:38, 01 gru 2013

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Zaglądam Joasiu do Ciebie i śliczny wianek widzę. Ja też lubię czerwień na Święta, ale w odsłonie bardziej bordowej, do tego delikatne złoto i naturalny len, trochę szarości (to będzie chyba wersja naszej choinki i wnętrza, ale to dopiero przed Wigilią). Cieplutkie pozdrowienia zostawiam

To jest to co tygryski lubią najbardziej
pozdrawiam Agnieszko
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 19:36, 01 gru 2013

Do góry
Zaglądam Joasiu do Ciebie i śliczny wianek widzę. Ja też lubię czerwień na Święta, ale w odsłonie bardziej bordowej, do tego delikatne złoto i naturalny len, trochę szarości (to będzie chyba wersja naszej choinki i wnętrza, ale to dopiero przed Wigilią). Cieplutkie pozdrowienia zostawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:30, 01 gru 2013

Do góry
Ja tam tańczyć nie lubie ale lubię patrzyć jak inni to robią

Rozebrałam mój wianek hortensjowy, dodałam gałazki dereniowe i sztuczne kulki ostrokrzewu i już mi sie podoba
Po prostu ogród... 18:37, 01 gru 2013

Do góry
Cebule na pewno już sie ukorzeniły
Wianek cudniasty muszę się rozglądnąć za giełdą w trójmiescie
Ciepełka życzę, pozdrawiam
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 18:10, 01 gru 2013

Do góry
Asiu,wianek śliczny ,w tym roku też stawiam na czerwień ,kilka ostatnich lat było na niebiesko.Kupiłam czerwone poszewki z reniferami w Biedronce w Ikea ,czerwony bieżnik na stół, uszyję ,zasłonkę w czerwoną kratkę do kuchni ,choinka ,będzie kolorowa .
Dekorować będę po 15 ,jakoś nie do przyjęcia jest dla mnie już teraz ,w święta miałabym już przesyt ,sklepy udekorowane ozdobami świątecznymi mnie denerwują.Jakaś taka tradycjonalistka jestem pod tym względem.
pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies