To i ja się pochwalę Zrobiłam swój na słomianym podkladzie z gałązek jodłowych, do tego szyszki, rajskie jabluszka, prosta wstążka i gotowe Będzie wisiał na ogrodzeniu, jak w Sebkowej inspiracji
Haha, czuję się wywołana do tablicy, ale Seba czy na pewno chcesz taki spam u siebie?
Sebek..coraz bardziej mi sie podobasz.... chyba porzucę towarzystwo Alinki i Gabrysi (dowiedziałam się przed chwilą, że mamy trójkę) .. i wprowadzam sie do Ciebie.. a potem pójdziemy na tańce.. bo może nie umiem, ale mam dużo fantazji I lubię Mnie na tańce nie trzeba namawiać Tak jak na narty I jak do roboty w ogrodzie Kukra na wacie, że ja taka stara jestem..... tzn za wcześnie urodzona znaczy się..
Moja druga pasja to wnętrza Trzecia to sport, a czwarta to samochody W domu wymyślam duuużo, a potem konsultujemy i uzgadniamy z Mamą - i jak ktoś do nas przyjeżdża to często zadaje pytanie czy mieliśmy projektanta Cierpliwi za bardzo nie jesteśmy, ale dogadujemy się Np. tak było ze ścianą wodną - ja rzuciłem pomysł i siem spodobał - jednak cena nie koniecznie