Otwórz fotkę za pomocą painta i zmniejsz na 30 procent, wgrywa się potem raz dwa, oczywiście gdybyś do czegoś jeszcze potrzebowała tej fotki to już nie będzie miała dobrej jakości, ale jeśli nie to ten sposób stosuję od paru lat
Jak na nowy nabytek - rewelacja ! I gdzie ty masz ten wyschnięty trawnik U nas popadało przedwczoraj, parę minut Beznadzieja. Ogród nawet tego nie poczuł, schnie wszystko na potęgę.
Ula, hortensję na pniu o docelowej wysokości pnia można szybko uzyskać ukorzeniając długi, prosty, dość gruby patyk.
Nie pokażę teraz, bo od dawna zdjęć ogrodowi robię, ale mam dwie wysokie zaledwie kilkuletnie), z własnego .
My ostatnio walczymy z upałami, wysuszyło nam trawnik, kilka tawułek i żurawek mi wypadło nowo przesadzona szałwia chyba też nie przeżyła. Nie nadążamy z podlewaniem Nie pada praktycznie w ogóle, a upały po 30 parę stopni. Nie przeraźcie się. Parę fotek z wczoraj
U Madzi wypatrzyłam piękną różę Eisvogel. Kupiłam dwie do towarzystwa Nautic-om, które szykują się do drugiego spektaklu. Ożanka w związku z tym przycìęta.