Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ren133"

Ogród z uśmiechem 19:22, 09 gru 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Czytam od początku ... i miałam doczytać do końca ale pojawiła się "moja propozycja" Amonagawa to ładne drzewo i szybko rusza wiosną pięknie kwitnie i przebarwia się uroczo
Tylko ten buk po prawo mi nie pasuje ... ja bym tam zostawiła magnolię a nawet dosadziła jeszcze jedną i jednak pod magnolią dała kulki żeby było coś zimozielonego a róże z tyłu (tylko na różach to się średnio znam ... czytam dalej

reniu, jeśli znalazlaś coś, co Ci się troszke spodobalo to znaczy, ze ze mnie nie jest jeszce tak źle

Na pewno jeśli po lednej stronie kolumny to po drugiej nie - to wiem na pewno
A gdzie chcialas dać te magnolie? Kulki lubię nawet kilka sama robię Róże to spokojnie, na niedostatek w tym względzie nie narzekam, raczej tonacja kolorystyczne bedzie tu odgrywala zasadnicza rolę

Rabata ma 13 metrów dlugości (8 + 5 wzdłuż tarasu) a szerokośc ok. 2 metrów - moze być więcej
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 13:56, 09 gru 2016

Do góry
Ale mi się podoba ten Twój wianek)))))))
Wiem wiem ... powtarzam się

PS Jeśli chodzi o przesyłkę wszystko w jak najlepszym porządku
Mój ogród pod górkę... 13:52, 09 gru 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Kasiu
Świetnie prezentują się dekoracje świąteczne)))) Wszystko super do siebie pasuje i wpisuje się w piękne wnętrza Suuuuper kolorystyka!!! Ale mi się u Ciebie podoba)))))

PS Jak Ty gotujesz w tak pięknej wymuskanej kuchni?

Reniu, dziękuję Ci za tyle miłych słów
Gotuję normalnie - najpierw nabrudzę, później sprzątam! Blaty łatwe do utrzymania, a do połysku mam taką szmatkę, która nie zostawia smug i już. Najgorsze te fronty w czarnym połysku, ale tych mam cztery i mało używanych szafkach
Mój ogród pod górkę... 13:35, 09 gru 2016

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Choinka ma nawiązywać do dekoracji zrobionych przez Asię. Daleko mi do Mistrzyni, ale staram się, jak potrafię

Kasiu
Świetnie prezentują się dekoracje świąteczne)))) Wszystko super do siebie pasuje i wpisuje się w piękne wnętrza Suuuuper kolorystyka!!! Ale mi się u Ciebie podoba)))))

PS Jak Ty gotujesz w tak pięknej wymuskanej kuchni?
Ogród pod lasem 12:34, 09 gru 2016

Do góry
UrsaMaior napisał(a)
Wszyscy wrzucają fotki dekoracji (z którymi ja oczywiście w polu jestem), więc ja też - taki tam preview. Gwiazdki udało się jednak z elektrod spawalniczych wygiąć, ale nie jest to rozwiązanie doskonałe. Piramidka pod świeczką zainspirowana Polinką - resztki sklejki w końcu na coś się przydały

Super))))

PS Widziałam Twoją metamorfozę kuchni u poli ... jesteś wielka!!!
Ogród z uśmiechem 11:01, 09 gru 2016

Do góry
Jaka szeroka jest ta rabata?
Ogród z uśmiechem 10:56, 09 gru 2016

Do góry
jolanka napisał(a)
A może przesadzić te katalpę? I posadzić jakies 3 kolumnowe?

Czytam od początku ... i miałam doczytać do końca ale pojawiła się "moja propozycja" Amonagawa to ładne drzewo i szybko rusza wiosną pięknie kwitnie i przebarwia się uroczo
Tylko ten buk po prawo mi nie pasuje ... ja bym tam zostawiła magnolię a nawet dosadziła jeszcze jedną i jednak pod magnolią dała kulki żeby było coś zimozielonego a róże z tyłu (tylko na różach to się średnio znam ... czytam dalej
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:42, 08 gru 2016

Do góry
Uważam tak jak Jola, że przecież nie nagroda jest najważniejsza ... mnie sie niesamowicie podoba ... a czy gronu pedagogicznemu też przypadnie do gustu zobaczymy wkrótce

PS Oddana w wersji jak na zdjęciach

Ewuniu Ależ to miłe co napisałaś ... Ty to jednak jesteś bogatą wewnętrznie osobą z artystyczną duszą))) Zresztą wszystkie wypowiadające się tutaj w tej kwestii osoby podobnie to odebrały...

Temat zamknięty ... czas pomyśleć o piernikach
Tu ma być ogród :) 22:49, 07 gru 2016

Do góry
Fajne bałwany))))
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:20, 07 gru 2016

Do góry
Nie wiedziałam, że szopka zrobi taką furorę ... bardzo miłe są te wszystkie pochwały ... córka się ucieszy, że szopka tak bardzo Wam się podoba))))
Ja jestem taką osobą, że we wszystkim co robię pozostaję wierna sobie ... dlatego wiem jakbym postąpiła ... a co zrobi córka to się okaże wkrótce ... i czy zostanie wyróżniona czy nie ... ważne, że jest ambitna, ma gust i dobrze się przy tym bawi))))

PS Nie mniej jednak dziękuję wszystkim za opinie
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:11, 07 gru 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

A ja też JE już mam!!! I potwierdzam wykonanie pierwsza klasa))))))))
Ciekawa jestem Twojej kompozycji przed domem

Reniu, nawet nie wiesz jak cieszą mnie Twoje słowa!
Też czekam na aranżację ogrodową u Kasi i u Ciebie na kominku
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 11:39, 07 gru 2016

Do góry
AniMa napisał(a)
Stroik zrobiony ładnych kilka lat temu, dostał nową warstwę śniegu i brokatowego połysku

Ładniutki
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 11:37, 07 gru 2016

Do góry
Aniu
Z tujami to normalne zjawisko u mnie też takie są ... wyglądają jakby zbladły
Szmaragdowy Zakątek 10:53, 07 gru 2016

Do góry
rozark – oj, szkoda, myślałam, że to dobry pomysł i że jednak zakwitną

Margarete – Małgoś, śniegu było mało, ale pogoda dopisała…było piękne słoneczko i leciutki mrozik. Kraków przecudny, klimatyczny w świątecznej szacie. Wyjazd wcześniej nie planowany (taki zupełny spontan)… świetnie się bawiłam, wróciłam naładowana pozytywna energią i z wspaniałymi wspomnieniami.

ren133 – Reniu, jednak ciepłe buciki i rękawice wzięłam. Myślę, że w kaloszach też bym nie zmarzła…rozgrzewał nas wspaniały humor, świetna zabawa i grzańce kupione na krakowskim rynku.
Ogródek Iwony II 10:53, 07 gru 2016

Do góry
Iwonko
Ja mam podobny kolor na ścianach w salonie, kuchni i korytarzu
Fajnie wymyśliłaś z tą strukturą na ścianie
Ogródek Iwony II 10:52, 07 gru 2016

Do góry
bacowa napisał(a)
Mirella nie siewki , a cała duża roślina do rozmnożenia.

Ja sobie też wykopię ze dwie sztuki w tamtym roku tak zrobiłam
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 07:35, 07 gru 2016

Do góry
ren133 napisał(a)
Moja córcia jest w trakcie robienia szopki ... jak dla mnie dzieło jest skończone a ta uparla się, że jeszcze będzie malować postaci ... ja sie pytam poco? przecież to najprawdziwszy minimalizm pięknie jest!!! a ona, ze nikt z oceniających nie doceni minimalizmu ... i co Wy na to?

Reniu cudna szopka-mogłabym taką mieć-jest taka prosta w swojej wymowie, a jednocześnie-mówi wszystko!Genialnie!
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 07:25, 07 gru 2016

Do góry
ren133 napisał(a)
A ja jestem ciekawa tych polinkowych betonów

Polinkowe betony baaaardzo spokoŻeby mi tylko ich moje dzieci nie dopadły
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:32, 06 gru 2016

Do góry
Kochane dziękuję za opinie może będzie kompromis - tylko Jezus na biało

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 20:39, 06 gru 2016

Do góry
A ja jestem ciekawa tych polinkowych betonów
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies