Danusiu wspaniałe zakupy. napisałaś, że cieszysz się jak dziecko. Ja tak samo określiłam swój stan po tym jak odkryłam odmianę klona. hahaha Cieszenie się jak dziecko jest widocznie wśród ogrodomaniaków cechą stałą i dominującą w sprawach związanych z roślinami pozdrawiam
Irenko jeśli bukszpany nigdy nie były cięte to tnij pod koniec marca, Teraz jeszcze za wcześnie. A jak były cięte, to wystarczy jedno cięcie pod koniec czerwca.
Sharlee, Lesznowola to mój skrót i często tam jeżdżę. Bez dwóch zdań wpraszam się do Twojego bajkowego domku, a jak chcesz to wproś się najpierw do mnie
Abym tylko ogarnęła się poz zimie Szykuje się dekorowanie świąteczne 31 marca Zapraszam.
Postanowiłyśmy z Hanią zrobić spotkanie przedświąteczne u mnie i przy kawce i pogaduszkach wykonać świąteczne kompozycje. Wianki z Kasią już były, czas na coś nowego, czyli doniczki i inne dekoracje. Każdy przyniesie co ma, my coś przygotujemy, poszukamy na pawlaczu, co z zeszłego roku można wykorzystać.
Z całej zabawy zrobimy relację zdjęciową, a Ogrodowisko będzie także się fajnie bawić z nami
Myślę, że mogą z tego wyjść też niezłe dekoracje.
Termin ustalimy na sobotę. Zabawa jak zwykle będzie niezła. Proponuję 31 marca sobota po południu.
Kto się zapisuje?
Na stole mam takie oto kompozycje w trzech fajnych skrzyneczkach róznej wielkości. One są wykonane z rozbielonego drewna i wydaje mi się, że pasują do nich kwiatki w kolorach żółtych, niebieskich i białych, czyli w sam raz dla mnie
Danusia jest poza wszelką konkurencją. Wszyscy trafiliśmy na ogrodowisko dzieki temu, że je stworzyła dzięki ogrodowi nie tylko bukszpanowemu Pokażcie chociaż jedną osobę, która w powiadomienich nie ma zazaczonego wątku Danusi? Danusia jest jak MATKA, wychowuje nas, uczy, tłumaczy a potem pozwala dorastać ale cały czas jest przy nas, doradza, opiekuje się.
Ja się z tym zgadzam, tak więc Marto. mnie zupełnie nie bierz pod uwagę we wszelkich rankingach, albowiem jako założycielka Ogrodowiska jestem poza konkurencja, a udzielać się chcę[/quote A jak tak bym chciała 1100 setek wypić za swój wątek drogie Panie )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))[/quote]