A ja też się nudzę; skórki z pomarańczy usmażyłam i na spacer z kijkami poszłam
U mnie było ciepło aż 11 stopni C. I słońce od czasu do czasu wyglądało
To na pewno nie jest Baranów Sandomierski
Przyszłam się przywitać i nie wyszłam z ogrodu dopóki nie przejrzałam wszystkich stron. Ktoś kiedyś powiedział, że oryginalny ogród powstaje nie tylko na skutek eksperymentów, łamania konwencjonalnych zasad doboru i zestawienia form, barw i materiałów. To także rezultat dialogu człowieka z naturą, u Ciebie to naprawdę się sprawdza. Masz piękny ogród. Pozdrawiam
A tak to wygląda w rzeczywistości, choć nie udało mi się objąć całości. Ta wielka płachta miała zapobiegać chwastom
Najbardziej zależy mi na tym odcinku gdzie jest znak zapytania, bo sama nie mam pomysłu a chciałabym się zasłonić od sąsiada, którego dom jest wyżej od naszego.
Korzystając z okresu zimowego i mając nadzieję, że będziecie mieli teraz trochę więcej czasu, chciałam prosić o radę jak zagospodarować rabatę przed domem. My co prawda mieliśmy zrobiony projekt ale okazało się że nie byliśmy w stanie ułożyć kostki brukowej tak jak zaplanowano i wszystko się posypało.
Ziemia u nas jest bardzo gliniasta a strona jest południowa, a więc cały dzień jak na patelni.