Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Po prostu ogród...

Po prostu ogród...

MarlenaBH 10:43, 29 mar 2014

Witam sasiadki z Zor hortensje bukietowe sa juz w OBI w Rybniku chyba po 16,99 i 22 za wieksza doniczke. Pozdrawiam serdecznie
MarlenaBH 11:26, 29 mar 2014

Witam sasiadki z Zor hortensje bukietowe sa juz w OBI w Rybniku chyba po 16,99 i 22 za wieksza doniczke. Pozdrawiam serdecznie
Oj chyba dwa razy mi sie wyslalo sorki
Wiola 13:10, 29 mar 2014

Ale bukietowe to nie liemelight??
Bo ja tych szukam właśnie. Też pozdrawiam sąsiadkę
Urszulla 14:11, 29 mar 2014

Pozdrawiam Sylwio, nad białymi bratkami też się zastanawiałam
piękne są, a u mnie w tym roku niebieski przeważył
MarlenaBH 19:24, 29 mar 2014

Wiola napisał(a)
Ale bukietowe to nie liemelight??
Bo ja tych szukam właśnie. Też pozdrawiam sąsiadkę

Limelght to tez bukietowa, warto tam pojechac, sporo dziewczyn wlasnie w OBI sie zaopatruje
sylllwia 22:37, 29 mar 2014

Wiola - tak chodziło mi o Auchan w Żorach, czyżbyś żorzanką była? Ja z bliskiej okolicy
Limelight to hortensja bukietowa (Hydrangea paniculata) kwitnąca na jednorocznych pędach

Marlena BH - kolejna żorzanka Fajnie że podałaś ceny hortensji z Obi, może ktoś skorzysta.
Ja w tym roku po przycięciu hortensji wsadziłam patyki do skrzynki z ziemią i już puszczają listki, więc bardzo łatwo można sobie rozmnożyć Limelighty.

Urszulla - u mnie niebieskie bratki też są oprócz białych i muszę przyznać, że też coś w sobie mają. Pozdrawiam
sylllwia 23:09, 29 mar 2014

Wczoraj przyleciał i taki widok mam teraz o okna

Wiola 19:56, 30 mar 2014

sylllwia napisał(a)
Wiola - tak chodziło mi o Auchan w Żorach, czyżbyś żorzanką była? Ja z bliskiej okolicy
Limelight to hortensja bukietowa (Hydrangea paniculata) kwitnąca na jednorocznych pędach

Marlena BH - kolejna żorzanka Fajnie że podałaś ceny hortensji z Obi, może ktoś skorzysta.
Ja w tym roku po przycięciu hortensji wsadziłam patyki do skrzynki z ziemią i już puszczają listki, więc bardzo łatwo można sobie rozmnożyć Limelighty.

Urszulla - u mnie niebieskie bratki też są oprócz białych i muszę przyznać, że też coś w sobie mają. Pozdrawiam

Ja nie żorzanka ale też z bliskiej okolicy
Limelight znalazłam narzie w szkółce znajomej mojej znajomej za 18 zł i jak nic innego nie zjade to wezme tam, tym bardziej że mi się od nich klona zachciało
Zresztą zajrzyj do mnie i podpowiedz coś, jedna jedyna dobra duszyczka Marlenka mnie wspiera
Ewa 18:00, 31 mar 2014

sylllwia napisał(a)
Ewa - już wszystko wyrobiłaś co u Rojka kupiłaś? czyli jutro na giełdę jedziesz?
Moje wianki jeszcze nie zaczęte Na razie robiłam kompozycję w naczyniu "ala jajo" z ratanu.

A to jestem bardzo ciekawa jaja , a ja wianki kombinowałam, a jeden nawet dziś

sylllwia 22:15, 10 kwi 2014

Wiola - ostatnio mniej na forum jestem, ale w odwiedziny do Ciebie zajrzałam

Ewa - dla Ciebie fotka ciągle jeszcze nieskończonego jaja