Piękne efekty tego 'bałaganu'.
Wianek /w pierwszej chwili pomyślałam, że to podłaźniczka/ bardzo wesoły dzięki tym fruwającym aniołkom.
A na choince masz cukierki Kiedyś były obowiązkowe.
A tutaj odnalazłam znajome klimaty.
Też mam te śnieżynki.
I coś w rodzaju choinki z gałęzi, na której wiszą jabłuszka, pierniczki i śnieżynki.
Chyba na niej dowieszę cukierki.
Mariusz jak kupować akwarium to większe..... mieliśmy na początku mniejsze i roboty było co nie miara...
W środku jest lotos, który zresztą kwitł nam Tylko trzeba go mocno przycinać bo im bliżej światła tym bardziej zielony się robi....
Piękny zbiór i piękna historia.
Pisałam, że nie mam żelazka, a jednak mam.
Wypatrzyłam u Ciebie maleńkie, turystyczne. Mam z odkręcaną rączką.Zupełnie o nim zapomniałam.
Będę musiała poszperać na strychu. Może jeszcze odnajdę, straszliwie ciężkie krawieckie.
Dobrze, że nie umiesz rozstać się ze swoją kolekcją.
Przecież w niej zaklęte są takie fajne wspomnienia. Prędzej, aniżeli później żałowałabyś.
Konrad najpiękniejsze są chwile oczekiwania , Anglia już za mną niestety a przed Tobą
masz coś moje wspomnienie w kolorach bardziej świątecznych wybrałam
Dzidka tak już mamy, że stale coś chcemy ale to tak mają maniaki ogrodowe
Kasiu ja mojej kaliny nie okrywam - mam już 5 lat - tnę bardzo mocno bo się rozrasta a na wiosnę zbieram brzydkie liście - jest wytrzymała
Mała Mi avatar super zawsze się śmieję jak widzę bo najbardziej dopasowany - a kroksowie jak poznać że duże jak będę zamawiać przez internet pisało 8+ ale nie wiem czy to duże cebule
Kochani wesołych pogodnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia pamiętajmy nie PRZEJEDZMY SIĘ serdecznie Was wszystkich uściskuję i życzę wspaniałych upominków pod choinką
Zapomniałam o mojej choince na patyku z racji tego że szyszek mi zostało, klej się grzał i siły jeszcze były, to powstało takie cuś na kiju i lustroo jest i korytarz od razu wygląda lepiej
i efekt migoczących lampek
No Bogusiu, że u Ciebie będą słodkościowe piękności, aż leci ślinka faktycznie kilka powieść na choince jak za dawnych lat bywało.... pozdrawiam i spokojnych świąt życzymy Ania i Marian
Kochani, z okazji Świąt Bożego Narodzenia i nadchodzącego Nowego roku pragnę wszystkim forumowiczom złożyć najserdeczniejsze życzenia świąteczne i noworoczne.
Przede wszystkim dużo zdrowia, szczęścia i samych sukcesów nie tylko ogrodowych.
Ależ miło. Ja zaglądam tutaj bardzo sporadycznie ale na Was zawsze można liczyć .
Do Świąt pozostało zaledwie kilka dni. A ja wyżywam się na maksa w kuchni. czyli to co lubię najbardziej .
Wszystkim zakręconym na zielono i nie tylko życzę szczęścia, radości i uśmiechu w Święta i już zawsze.
Pozdrawiam serdecznie.