Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 22:36, 19 mar 2014

jakie ja mam zaległości na O. pewnie dopiero w weekend troszkę nadgonię-ciężki mam ten tydzień! ale już połowa minęła, zaraz będzie weekend
jutro synek ma zebranie w szkole, m idzie na wywiadówkę, a ja w tym czasie, jak on będzie na zebraniu wstąpię do ogrodniczego, bo dziś jak jechałam do pracy to widziałam, że przy sklepie stał dostawczy samochód-ciekawe co nowego przywieźli? pójdę oczywiście na zwiady no i w Biedrze teściowa coś mówiła, że jakieś roślinki w plastykowych pojemnikach są ale nie umiała wytłumaczyć, co to konkretnie jest więc idę sprawdzić
zmykam organizować się do spania!
miłej nocy wszystkim i żeby od jutra była ta zapowiadana ładna pogoda
Asia 23:09, 19 mar 2014

Kasiu, chodziło mi o Twoje nasionka i roślinki w domu. Teściowa dobrze Ci powiedziała ja dziś kupiłam w biedronce dziwaczki i orliki, były też inne roślinki w pojemnikach, dobrej nocki i oby do weekendu
Cleo 23:22, 19 mar 2014

O to i ja muszę się do Biedronki wybrać.
Dobrej nocki
kitek81 23:27, 19 mar 2014

Asia napisał(a)
Kasiu, chodziło mi o Twoje nasionka i roślinki w domu. Teściowa dobrze Ci powiedziała ja dziś kupiłam w biedronce dziwaczki i orliki, były też inne roślinki w pojemnikach, dobrej nocki i oby do weekendu

A jeśli chodzi o roslinki z nasion,to faktycznie się dzieje
Cały czas myślę gdzie ja to wszystko pomieszcze, jak to popikuje?!
Będę kombinować
Dzięki o info o roślinach z biedronki jutro po pracy tam zajrzę
Pozdrawiam :*
kitek81 23:30, 19 mar 2014

Cleo napisał(a)
O to i ja muszę się do Biedronki wybrać.
Dobrej nocki

To miłych zakupów życzę pochwal się potem co kupiłaś??
Dobranoc :*
Ewa4 23:36, 19 mar 2014

kupiłam z biedronki maki i astilbę różową ale mniały być 2 szt w op.a trafiają sie po 1 szt.ale za 2,40 to i tak warto .
kitek81 11:49, 20 mar 2014

Ewa4 napisał(a)
kupiłam z biedronki maki i astilbę różową ale mniały być 2 szt w op.a trafiają sie po 1 szt.ale za 2,40 to i tak warto .

a to Ty już zakupki poczyniłaś pewnie zaczął się już ten okres, co z biedry za każdym razem będę wychodziła z jakimś roślinkowym zakupem
ciekawa jestem, co ja dziś kupię
kitek81 21:15, 20 mar 2014

Miało być bez szaleństw! Chyba nie potrafię
Zakupy z biedry

I z ogrodniczego

Męża Kolega z pracy dał nam jeżyne w weekend mamy jeszcze do niego podjechac po maliny

Jeżyna to ta w worku
an_tre 21:20, 20 mar 2014

Wchodząc do ciebie pomyślałam: idę zobaczyć jak Kaśka zaszalała... no i faktycznie zaszalałaś pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
kitek81 21:25, 20 mar 2014

an_tre napisał(a)
Wchodząc do ciebie pomyślałam: idę zobaczyć jak Kaśka zaszalała... no i faktycznie zaszalałaś pozdrawiam

no i zgadłaś widzisz, jak mnie znasz
nawet już się z tym nie kryję

a wiecie co mi kobitka z ogrodniczego mówiła, że ukorzeniacze będą wycofane, bo mają jakiś tam składnik, co unia zabrania! kupiłam sobie po jednym do zdrewniałych i zielonych, ale do półzdrewniałych już nie miała i mieć nie będzie-muszę gdzie indziej zobaczyć! teraz ma być jakiś podkorzeniacz, czy jakoś tak!

pozdrawiam :*