Witaj Aniu! pierwszy wiosenny kwiatek
jak sadziłam, to w myślach miałam przyszłe widoki z okien )) trzeba poprawić, ale coś tam można już sobie wyobrazić
Obudziłam się po zimie ) ciut poczekam, bo resztki śniegu jeszcze są na działce, przymrozki też. Jeszcze troszkę.......
Mam nadzieję, że w tym roku będzie więcej okazji do pogadania
Pozdrawiam!
dzięki kochana , widzę że dość wąsko prowadzone, jakby idealnie dla mnie te tawułki w kulkach też mi się podobają ale nie wiem czy nie za szeroko do nas... ale mam taką szerszą rabate przed biurem może dam tam takie kulki tawułkowe tylko musiałabym znaleźć gdzieś takie dorodne egzemplarze żeby nie czekać na nie lata
Haniu pamiętasz mówiłam, że codziennie jeżdżę koło ogródków działkowych i dokładnie taki obraz dzisiaj widziałam, pomyślałam sobie jak zwykle o Tobie i że sezon ogrodowy się zaczął
Kasiu ale będziesz miała piękne widoki z kuchni widzę, że u Ciebie wiosna czas ciąć bukietówki horti na wiosenne przywitanie kwiatek, też do Ciebie zaglądałam ale nie lubię "gadać do ściany" pozdrówka
Cześć Karolinko Kopę lat!
Ależ odważna z Ciebie dziewczyna! Super!
Jakbyś chciała poczuć namiastkę urlopu to własnie taka różowa euphorbia lactea cristata
A ja się cieszyłam że mi listeczki wychodzą tak ja u Danusi
Zazdraszczam i cieszę, że jestem już na bieżąco. U Ciebie zawsze taki ogrom wpisów, że aż się czasem bojam wchodzić.