Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:04, 21 lis 2013

Do góry
A to moja inspiracja na tegoroczny wianek na drzwi:

http://www.pakamera.pl/wnetrze-rozne-platek-sniegu-nr727197.htm

tylko u mnie inne kolory bombek

PS. Kto ma ochotę to prosze się "inspirować"
Kubusiowo II 08:57, 21 lis 2013

Do góry
...obejrzałam książkowy wianek...ciekawie to wymyśliłaś....zdolniacha z Ciebie...
Kubusiowo II 08:41, 21 lis 2013

Do góry
a pokażesz?

a mi tam małe niedociągnięcia w spaniu nie wadzą

i nie wiem z której strony ten Twój pierwszy wianek był "niedograny"?
Ogród z perspektywą na przyszłość 07:00, 19 lis 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Będę robiła sama, podkład już mam, po dodatki wybiorę się

Czekam zatem na realizację Czuję, że i wianek u Ciebie będzie w tym roku inny. Ppasujacy do zmian ogrodowych

Ja dziś mam zagwozdek z choinka świąteczną. W przedszkolu jest konkurs. Z Aleksem mamy duzo duzo pracy...szkoda, że konkurs nie był wiankowy, bo pomysłow więcej jakoś mam w głowie.

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 12:11, 18 lis 2013

Do góry
Wiem Kwiatku Holandii, wianek jest z Holandii i nie zakryję go niczym, jest taki surowy i oryginalny, u nas takich nie ma

Bogusław, podoba mi się Twoje zdanie, muszem wstąpić na działo, czyli na płot
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 11:55, 18 lis 2013

Do góry
Pięknej zmiany dokonalaś Danusiu. Podoba mi się, że jeszcze bardziej teraz ogród jest ujednolicony i wydaje mi się dużo większy.Milo patrzy sie na taki ogród bez setek różnych rodzajów roślin. Jest przejrzyście i elegancko.
ps. a ten wianek taki surowy ..aż żal byloby go zakrywać ozdobami...mniej znaczy więcej
Pozdrawiamy
Kubusiowo II 17:20, 16 lis 2013

Do góry
Basiu cieszę się

Marzenka no wianek ten z książki

Alex dzięki!

Ania hahahhah no jakość nie najlepsza

Irenko dziękuję bardzo Dobrze, że palec chodzi na rehabilitację
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:09, 16 lis 2013

Do góry
Macham po raz pierwszy
Chyba nie muszę pisać, że ogrod piękny
Wianek bałwanowy najbardziej mi się podoba
Pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:21, 16 lis 2013

Do góry
https://www.pinterest.com/pin/333547916123504853/
ten wianek mi się podoba
pozdrawiam
Ogród w skali mikro :) 22:04, 14 lis 2013

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
No i co? Nie sabatujemy jednak? Wianek będzie pienkny zapewne Buziaki

Gosieńko .. Baba Jaga nr jeden czyli ja ... była dziś calusi dzień w pracy.. I jak tu znależć czas na sabacik z Koleżankami ??.... No jak , ja siem pytam ??.... Nooo i wrotyczu jeszcze niet....

Buziole ... Gorące
Ogród w skali mikro :) 22:02, 14 lis 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
Ela, szybko przeskoczyłaś z listopada w święta
kulki świetne, one nawet cały rok mogą być ozdobą
a na wianek też czekam, akcesoria są, będzie natural wianek

co do kupek, jak ja na samym początku kariery ogrodniczej zobaczyłam....panikowałam okrutnie

Noo Irenko.... Nie znoszę tego czasu kiedy dzień jest taki krótki i ponury i zimno jest ... Tak więc usiłuję sobie znależć jakieś małe przyjemności .. No i te kulki już w zasadzie świąteczne spełniły rolę ...

A co do kupek.... Ja ńigdy wczesńiej nie spotkałam się z informacjami na temat kupek dżdżownic....

Dobrze ,że jest Ogrodowisko , bo nadal nie wiedziałabym wielu rzeczy....

A w wianku kcę zmiksować natural ze świcącymi bąbkami... Ciekawe jak to wyjdzie...
Ogród w skali mikro :) 21:16, 14 lis 2013

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Eluś, dodatki wielce efektowne i na pewno będzie równie efektowny wianek świąteczny, oczywiście do naszej akceptacji na forum (to gwoli przypomnienia, cobyś nie zapomniala go pokazać). Pozdrowienia zostawiam i dobrej nocy życzę

Bożeszzzz ... Dodatki....achhhhh.. No z tym zaś zabawna sytuacja...bardzo mi się one w sklepie podobały i chodziłam koło nich i chodziłam ... Bo wszystko było cacy oprócz ceny .... Stałam tam i się zastanawiałam czemu to " pieroństwo " takie drogie..... Aż mnie baba jakaś mądra uświadomiła ,że to nie są zwykle suszki , tylko Pott pourii ( mam nadzieję ,że błędu w pisowni nie ma , a jak jest to wybaczcie. )... Tak wiec ja mentalna blondynka znów sie czegoś dowiedziałam a wieniec , cóżzż.... będzie pafffnący

I mam nadzieję ,że się bedzie podobał

Buziaki Agusia
Ogród w skali mikro :) 16:06, 14 lis 2013

Do góry
No i co? Nie sabatujemy jednak? Wianek będzie pienkny zapewne Buziaki
Ogród w skali mikro :) 11:05, 14 lis 2013

Do góry
Ela, szybko przeskoczyłaś z listopada w święta
kulki świetne, one nawet cały rok mogą być ozdobą
a na wianek też czekam, akcesoria są, będzie natural wianek

co do kupek, jak ja na samym początku kariery ogrodniczej zobaczyłam....panikowałam okrutnie
Ogród w skali mikro :) 23:38, 13 lis 2013

Do góry
Eluś, dodatki wielce efektowne i na pewno będzie równie efektowny wianek świąteczny, oczywiście do naszej akceptacji na forum (to gwoli przypomnienia, cobyś nie zapomniala go pokazać). Pozdrowienia zostawiam i dobrej nocy życzę
Ogród w budowie - nieustającej 22:48, 12 lis 2013

Do góry
alinak napisał(a)
Gabi wiązanki podglądam u ciebie już dawno i wieńce które pięknie wykonujesz . za twoim przykładem tez w tym roku wykonałam wiązanki nagrobne . szkoda że fotek nie cyknęłam .męczy mnie ta wielka gama kolorów w tych kupnych , a na zamówienie niebotyczne ceny były w tym roku u nas . od 150 w zwyż .
kupiłam w casto pistolet już dawno do wieńcy na drzwi i zrobiłam z niego użytek . . ciągle jesteś dla mnie przykładem w tym względzie . to ty mnie zaraziłaś ozdobami na drzwi .
muszę ci podziękować za doradę w sprawie nasadzenia na rabacie . wiesz że skorzystałam i powtórzyłam rozchodnik jak radziłaś . teraz jestem utwierdzona że zrobiłam dobrze . obejrzałam masę fotek z Anglii i jestem spokojna że to najlepsze rozwiązanie .

Alina, nie wiedziałam nawet że wiązanki na groby z żywych roślin są aż tak drogie. Mnie te chryzantemy i kapusty z tym eukaliptusem na dziesięć sztuk nawet te 150 zł nie kosztowały. Może za rok będę robiła te wiązanki na zamówienie za pół ceny, co? Przyłączysz się do spółki?.

Skoro strzelałaś z nowego pistoletu, to ja bym chciała zobaczyć wianek. Dawaj mi go tu.

Co do rozchodników u Ciebie, byłam bardzo pewna tej kompozycji. Się cieszę że wyszło.
Zapach ziemi 22:01, 11 lis 2013

Do góry
Agnieszka_B napisał(a)
no i wianek- zrobiony ze trzy tygodnie temu z tych "nerw" co mnie w pewnym dniu dopadły

Czasami dobrze, że są "nerwy", bo wianek wyszedł bardzo ładny pozdrawiam
Zapach ziemi 21:56, 11 lis 2013

Do góry
Wianek wyszedł Ci bosski ... Jak Tyś to zrobiła,że ta hortka się nie pokruszyła ???... I jak ją przymocowałaś ???
Normalnie mistrzyni z Ciebie
Zapach ziemi 12:41, 10 lis 2013

Do góry
Śliczńy wianek, z trawki będzie Pani zadowlona. Wg mnie to też miskant
Zapach ziemi 21:08, 08 lis 2013

Do góry
Też mi to na "jakiś" miskant wygląda, tylko nie wiadomo, jaki. Okaże się w przyszłym roku. Wianek w "nerwach" robiony ślicznie wyszedł
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies