Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 23:02, 12 lis 2013

Własnie zobaczyłam relację pt. " Zima zaskoczyła drogowców w Niemczech ".... Kuleeeee, nie uwierzycieile tam jest śniegu... Bożeszzz, to wnet pewnie bedzie u nas ,a mój młody wyrósł z wszelkich zimowych buciorów......

Chyba pójdzie w skarpetkach ... .....
Bogdzia 09:09, 13 lis 2013

gierczusia napisał(a)
Własnie zobaczyłam relację pt. " Zima zaskoczyła drogowców w Niemczech ".... Kuleeeee, nie uwierzycieile tam jest śniegu... Bożeszzz, to wnet pewnie bedzie u nas ,a mój młody wyrósł z wszelkich zimowych buciorów......

Chyba pójdzie w skarpetkach ... .....

O kurcze to niedlugo i u nas będzie.Kupuj dziecku buty a nie w skarpetkach chcesz go puścic.
Bogdzia 09:13, 13 lis 2013

Czytam że sabat czarownic się szykuje , a nie za późno już na te wrotyczowe napary??? Do wiosny poczekajcie.Cieplej bedzie w tych koszulach tańcowac.
Milka 09:53, 13 lis 2013

To ja czekam na ten sabat

te kupki dżdżownic nie mierzyłam, zimno z ogrodu wygania, ale tak na oko od 5-8 cm różnie w różnych miejscach
Rench 14:55, 13 lis 2013

Proszę bardzo brunus ma ok 120cm . Te 20 to prowadnik.
gierczusia 21:27, 13 lis 2013

Bogdzia napisał(a)

O kurcze to niedlugo i u nas będzie.Kupuj dziecku buty a nie w skarpetkach chcesz go puścic.

Bogdziu ... Ale on kofffa skarpetki .... No może niekoniecznie na ulicy , ale koffa ..... Kupię mu buty , no kupię ....

A co do sanatu ,to teź troszku racja ,że już zimno..ale zawsze można założyć słynne już " batki z cicikiem ".,,, no pod tą koszulę ,ma sie rozumieć ...,

Ale opuchlaki trze czarować o każdej porze roku... Nic tam przeziębione korzonki bądż lumbago ...,

Zresztą mój eMuszt gorącym zwolennikiem teorii ,że jak po 40- tce wstaijesz rano i nic cię nie boli to znak,żeś umarł ... ..... Ńiezła koncepcja , co nie ???

Tak więc mogem się w tej koszulinie żdżiebko przeziębić , żebym nie miała złudzeń ,że jeszcze żyję

Buziam Bogdziu ... Gorąco
gierczusia 21:32, 13 lis 2013

irena_milek napisał(a)
To ja czekam na ten sabat

te kupki dżdżownic nie mierzyłam, zimno z ogrodu wygania, ale tak na oko od 5-8 cm różnie w różnych miejscach

Irenko ... To może się dołączysz ... Może większa siła rażenia bedzie ,...,

Za info o kupkach dżdżownic bardzo dziękuję ... Zawsze się słyszało ,że dzdzownice to bardzo pożyteczne stworzenia ogrodowe...ale skoro takie mało estetyczne kupki usypują, to czy ja wiem... Zalety tez mają i owszem ale takie mount Everesty nam w ogrodach wyczyniać ???....... Noo kto to widział ??

A tak miedzy nami... Ja kompletnie nie wiedziałam ,że dżdżownice mogą taki kopczyk zmontować... ... Takie maleństwa
gierczusia 21:36, 13 lis 2013

Rench napisał(a)
Proszę bardzo brunus ma ok 120cm . Te 20 to prowadnik.

Reniuuuuu ... Dziękuję ... Jaka śliczna kartka .. I to z brunusem czy tam brunsem.. Nie wiem , jak to odmienić .... Ale śliczny jest i tyle ... Choć musiałabym mieć jednak ciutek większego... Noo nie 5 metrasów ... Ale jakby tak miał 160 cm i przewodnik do tego to by było idealnie...

Buziaki za pamięć...to jest bardzo miłe
gierczusia 23:22, 13 lis 2013

Uuuhuummmm ... A wiecie ,że ja już oprócz kul to zaklupiłam pierwszą porcję dodatków do ewentualnego wianka ...., z serii " naturals ".... Jeszcze teraz będę bombek malusich szukać....

AgnieszkaW 23:38, 13 lis 2013

Eluś, dodatki wielce efektowne i na pewno będzie równie efektowny wianek świąteczny, oczywiście do naszej akceptacji na forum (to gwoli przypomnienia, cobyś nie zapomniala go pokazać). Pozdrowienia zostawiam i dobrej nocy życzę