Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 21:16, 14 lis 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Eluś, dodatki wielce efektowne i na pewno będzie równie efektowny wianek świąteczny, oczywiście do naszej akceptacji na forum (to gwoli przypomnienia, cobyś nie zapomniala go pokazać). Pozdrowienia zostawiam i dobrej nocy życzę

Bożeszzzz ... Dodatki....achhhhh.. No z tym zaś zabawna sytuacja...bardzo mi się one w sklepie podobały i chodziłam koło nich i chodziłam ... Bo wszystko było cacy oprócz ceny .... Stałam tam i się zastanawiałam czemu to " pieroństwo " takie drogie..... Aż mnie baba jakaś mądra uświadomiła ,że to nie są zwykle suszki , tylko Pott pourii ( mam nadzieję ,że błędu w pisowni nie ma , a jak jest to wybaczcie. )... Tak wiec ja mentalna blondynka znów sie czegoś dowiedziałam a wieniec , cóżzż.... będzie pafffnący

I mam nadzieję ,że się bedzie podobał

Buziaki Agusia
gierczusia 21:20, 14 lis 2013

asc napisał(a)
To ja , jeszcze jedna czarownica.. poczytałam.... ale na wrotyczowy sabat nie dolecę.. ale może tak w styczniu poczarujemy..co???

Kofffana ... Z Tobą to ja mogę czarować non stop. ... Tylko gdzież my w styczniu wrotycz zielony znajdziemy ???,,,,,

A " zjazd na miotle "... Hmmmmm.. A to na miotle jeżdzi sie na dół ???... A nie do góry ??
gierczusia 21:22, 14 lis 2013

Kasiek napisał(a)

Uwierzymy, oj uwierzymy Zreszta... jak co roku tu ,,zaskacza´´

Współczuję tej zimy Kasiu .... Zresztą nie ma co współczuć , bo ona wnet będzie pewńie i u nas... Ale ja brutalnie sie pocieszę ,że jeszcze mamy niby jesień.

I fajnie ,że to nie tylko nasi drogowcy się dają zaskoczyć ... Tej zimie w końcu listopada
gierczusia 21:50, 14 lis 2013

Bogdzia napisał(a)
Dobrze że i Niemców zima zaskoczyła bo myslałam ze tylko nasi się jej nigdy nie spodziewają. Pozdrówka.

Taaaa... Naszych " zaskacza " zaffffsze ... I nieważne czy listopad czy grudzień czy styczeń. ....
gierczusia 21:54, 14 lis 2013

eda napisał(a)
Oko cieszą te pikne kuleczki święta już się czuje Pozdrawiam Elcia i wianki będą skręcane muszę podpatrzeć później Buźiam

Edziu ... Te kulki naprawdę są zjawiskowe...to zdjęcie nie oddaje w pełni ich czaru , bardzo się z nich cieszę ... I biorą śmieszna doprawdy ilość prądu ,stąd świeca się w moim przedpokoju całymi wieczorami

A relacja z wianków ....... Hmmmmm.. Trza pomyśleć ... I reportera jakowegoś zatrudnić ...
gierczusia 21:58, 14 lis 2013

Loosiuu napisał(a)
Zima w Niemczech? O nie! U mnie tylko mgła na razie. Ale za to jak mleko. Nic nie widać.

Sorki, ale o co chodzi z tym sabatem? Szykuje się jakieś wspólne gotowanie wrotyczu czy jak?

Filip .. Ty się tu ślajasz po innych wątkach ( no miłych , nie zaprzeczam ) a u Ciebie impreza na setkę

Sabat miał być połączony z aromatycznymi gotowaniem wrotyczu...... I jak któregoś dnia sie nie pojawimy , to znaczy ,że od tego " zapaszku " padłysmy
gierczusia 22:02, 14 lis 2013

irena_milek napisał(a)
Ela, szybko przeskoczyłaś z listopada w święta
kulki świetne, one nawet cały rok mogą być ozdobą
a na wianek też czekam, akcesoria są, będzie natural wianek

co do kupek, jak ja na samym początku kariery ogrodniczej zobaczyłam....panikowałam okrutnie

Noo Irenko.... Nie znoszę tego czasu kiedy dzień jest taki krótki i ponury i zimno jest ... Tak więc usiłuję sobie znależć jakieś małe przyjemności .. No i te kulki już w zasadzie świąteczne spełniły rolę ...

A co do kupek.... Ja ńigdy wczesńiej nie spotkałam się z informacjami na temat kupek dżdżownic....

Dobrze ,że jest Ogrodowisko , bo nadal nie wiedziałabym wielu rzeczy....

A w wianku kcę zmiksować natural ze świcącymi bąbkami... Ciekawe jak to wyjdzie...
gierczusia 22:04, 14 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No i co? Nie sabatujemy jednak? Wianek będzie pienkny zapewne Buziaki

Gosieńko .. Baba Jaga nr jeden czyli ja ... była dziś calusi dzień w pracy.. I jak tu znależć czas na sabacik z Koleżankami ??.... No jak , ja siem pytam ??.... Nooo i wrotyczu jeszcze niet....

Buziole ... Gorące
gierczusia 22:08, 14 lis 2013

anna_g napisał(a)
Pozdrawiam wszystkie wrotyczowe Czarownice Oj się będzie działo, ale w listopadzie to ja się nie przyłączę - ja czarownica zimorodek jezdem i mnie zimno już aż do wiosny będzie... ale gdybyście wiosną czarowały to ja chętnie
Swiecące kulki bardzo fajniste. Zestaw wiankowy też. Jak zwykle się dzieje u Ciebie Eluś Miło było wpaść poczytać Buziole

Aniu ... Mnie Ciebie bardzo brak....ale rozumię ...

Ja teź jezdem megga zmarzluch , więc jak bedzie sabacik , to pod koszulę baby jagi założę znane już szerszej publiczności " batki z cicikiem "....

Kupić Ci też ??

Trzymaj się Kochana ... Mocno tulisiam
malgorzata_s... 22:08, 14 lis 2013

No to odkładamy bo sine z zimna to bardziej jak zombi byśmy wyglądały a nie czarowne czarownice a bez wrotyczu to nie ma zabawy Buziole