Wioska rybacka Puerto Morelos położona w połowie drogi między Cancun a Playa del Carmen. Kameralna atmosfera, mniejsza ilość turystów, piękna plaża, oraz świetne warunki do nurkowania.
Po tym co zobaczyłam dzisiaj w Waszych wątkach, trochę głupio mi wrzucać tu ten mój wianeczek..no ale cóż, zrobiłam więc pokażę wisi na drzwiach wejściowych do domu..
Tak to ona już znalazlam tak się cieszę, wczoraj znowu był dzięciołek samiczka, aż niepodobne, że między domami fruwają takie ptaki zabieram te moje rozmazane zdjęcia zostawię Ci za pomoc kwiatkapozdrawiam
Starożytne miasto Majów - Tulum jest też jednym z najlepiej zachowanych historycznych skarbów po Majach. Otoczone murem, położone na 12-metrowym klifie Morza Karaibskiego stanowi jedną z atrakcji turystycznych Wybrzeża Majów. Ruiny Tulum są trzecim najczęściej odwiedzanym miejscem w Meksyku po Theotihuacan i Chichen Itzy.
A proszę bardzo - ja się zawsze chętnie dzielę za chwilkę wyślę na pw
a cały sekret w dobrym towarzystwie się kryje i wtedy zawsze jakoś wychodzi...
dzięki za odwiedzinki
Zanim przyjdzie zamówiony karmnik zrobiłam dodatkową stołówkę na balkonie moim ptaszkom, bogatki są najbardziej odważne gorzej z szarytkami i modraszkami, ale cosik mam