tu gdzie narysowałeś placyk żwirowy z ławeczką już rośnie duża brzoza i kilka choinek więc chyba muszą tam zostać, są to już spore drzewa i trochę szkoda je wywalić .
Ania mam nadzieję że tej wiosny też coś pokaże - przesadzałem go po prawie 10 latach od przeprowadzki ze starej działki a tam był chyba z 5lat , starutki już i korzenie nie dało się be przycięcia wyrwać i jeszcze strasznie głęboko skarpa go "przysypała"
Pani Bogusiu pozwoliłam sobie na spacer po działeczce. Jestem zauroczona ,ślicznie kolorowo lilie róże bajka i widac ogrom pracy ale efekt za to przeuroczy.Jesli mozna to bede zaglądać częściej.Storczyki też pięknie kwitną taka namiastka lata na oknie to też pochwalę sie swoimi - Pozdrawiam.
Witaj Skula dziękuję za Twoje podpowiedzi , tak ta kostka przed garażem raczej jest konieczna z tego powodu że wjeżdżają tędy samochody które są zaparkowane z tyłu domu z prawej strony jest to jakby długi parking stoją tam bus, małe audi i przyczepka. Jak więc zaznaczyłam po prawej stronie ogrodu jest droga tylko z czego ona ma być ,w tej chwili jest to rozjeżdżony trawnik . Kiedyś myśleliśmy żeby położyć tam takie ażurowe kratki chyba plastikowe które są poprzerastane trawą