Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

eda 18:45, 10 mar 2014

Witajcie dziewczynki
Piękny dzień był rano wiało a później tylko lepiej Czyli słoneczko

Hanuś ten nieszczęsny ciemiernik za bardzo do góry wystrzelił ale na szczęście tylko dwa pąki siekło oberwałam i zobaczymy reszta żyje Hanuś słońca odsyłam do ciebie i troszkę zostawiam sobie

Kasiu miło miło kochana jesteś okazało się że to inspekt zaraz się pochwalę

Aniu także pozdrawiam serdecznie i słonecznie Was wszystkie Miłego

biały się otworzył

eda 18:48, 10 mar 2014

i różowy stara się

zuza12 19:11, 10 mar 2014

Witaj Edytko.
Mnie dzisiaj słoneczko tez wyciągnęło do ogrodu. Takim żółwim tempem robię porządki. W przerwach strzelam fotki. Jest coraz lepiej. W wiadomych Tobie sprawach - spokój i cisza. Mam tylko nadzieję, ze nie przed burzą. Spokój jest nam potrzebny.
Pozdrawiam Cię i całuję mocno.
eda 19:54, 10 mar 2014

zuza12 napisał(a)
Witaj Edytko.
Mnie dzisiaj słoneczko tez wyciągnęło do ogrodu. Takim żółwim tempem robię porządki. W przerwach strzelam fotki. Jest coraz lepiej. W wiadomych Tobie sprawach - spokój i cisza. Mam tylko nadzieję, ze nie przed burzą. Spokój jest nam potrzebny.
Pozdrawiam Cię i całuję mocno.

Super że jesteś Zuziu trzymam kciuki by wszystko dobrze poszło i było już tylko lepiej I po malutko nie szalej my tutaj wszyscy staramy się hamować w pracach bo zima nas zchorowała trochę
Buźiaki
Nati 20:56, 10 mar 2014

super inspekt, fajnie ty to masz dużo miejsca,
ciemirniki śliczne!! nie mogę się doczekać kawałeczka u teściowej też podpatrzyłam bordowy, zamówiłam sadzoneczkę może coś odpali
hanka_andrus 21:16, 10 mar 2014

Inspekt pierwsza klasa. I już jakieś siewy widzę?
eda 22:10, 10 mar 2014

Nati napisał(a)
super inspekt, fajnie ty to masz dużo miejsca,
ciemirniki śliczne!! nie mogę się doczekać kawałeczka u teściowej też podpatrzyłam bordowy, zamówiłam sadzoneczkę może coś odpali

dzięki Nati na pewno odpali A miałaś do mnie ? i co ? mogę ci z pączkiem ale taki jasny jak na fotach zapraszam he he
eda 22:13, 10 mar 2014

hanka_andrus napisał(a)
Inspekt pierwsza klasa. I już jakieś siewy widzę?

Haniu dzięki nie jest taki wypasiony ale cieszy jak cholera ha ha nasiałam ale się nie chwalę bo na razie nie ma czym jak się uda to będę piszczeć i nastrzelam fotek
hanka_andrus 22:16, 10 mar 2014

Trzymam kciuki. Trzeba wietrzyć we dnie, jak już będą wschody. A na noc przykrywać kocem. Żeby inspekt trzymał ciepło na dno trzeba dać 10 cm końskiego nawozu. Tak słyszałam.
eda 22:43, 10 mar 2014

hanka_andrus napisał(a)
Trzymam kciuki. Trzeba wietrzyć we dnie, jak już będą wschody. A na noc przykrywać kocem. Żeby inspekt trzymał ciepło na dno trzeba dać 10 cm końskiego nawozu. Tak słyszałam.

dobrze Hanuś mówisz tato to samo A ja to tak na razie po turecku ha ha zobaczymy będziemy się uczyć na błędach buźiaki